Imagini inedite de la protestele din Piaţa Universităţii

By | 15 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Imagini cu confruntările dintre protestatari şi jandarmi de aseară din Piaţa Universităţii din Bucureşti, difuzate pe Russia Today. Se pot observa detalii care nu prea au fost vizibile pe posturile româneşti de televiziune.

Era bine dacă surprindeau şi momentul în care acel câine-lup al jandarmilor a fost asmuţit asupra unui protestatar căzut la pământ.

4 păreri la “Imagini inedite de la protestele din Piaţa Universităţii

  1. Alex

    N-avem nici o sansa, orice miscare e confiscata de agenti, cel putin 1/10 romani fiind (fost)turnator, agent, om al sistemului samd. Extrapoland, nu poti avea mii de oameni fara turma de agenti cu bate, pietre, care sa provoace politia si sa justifice masuri dure. Asa-i peste tot in lume, turma de cretini, si o mana de agenti bine dispersati care conduc „revolutiile”.
    Daca te iei dupa nonverbal, trei sferturi din baietii care au aparut la tv minteau pe rupte. Si cum minteau? Ca niste actori diletanti, constienti ca nu-si joaca bine rolul, constienti de ridicol, care se mai si amuza (aparent)subtil de posibilele reactii ale spectatorilor. Daca pana si actorul isi ia in bascalie rolul, de ce l-as mai privi?

  2. Alex

    Singurii care au de castigat de pe seama multimii sunt mass-media, internetul, si in fine, oricine speculeaza. Nu s-a schimbat nimic; 20 ani in urma era revolutie la tv, acum e prin facebook.

  3. Maya

    Toate acestea sunt permise de Dumnezeu…oare ne intrebam DECE?
    si ne mai intrebam PANA CAND ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge