„New Age” este o mişcare satanistă

By | 13 februarie, 2012
Distribuie prietenilor!

„Era Vărsătorului,” sau „New Age”, este numele generic adoptat de către mişcarea satanistă modernă. Cei mai cunoscuţi dintre fondatorii mişcării „New Age” sunt Fiodor Dostoievski, Friedrich Nietzsche, Alex Munthe şi Aleister Crowley. Cei mai mulţi dintre aquarieni consideră că la originile satanismului modern se află ideile lui Nietzsche şi Crowley.

Adeptul cultului antihristic Nietzsche a prezis că secolul XX va reprezenta sfârşitul Erei Peştilor, pe care aquarienii o asociază cu figurile lui Socrate şi Hristos. Nietzsche a profeţit că „New Age” va fi „Era Vărsătorului”, care a fost identificată cu figura satanică a zeului grec Dionysos. Crowley însuşi s-a declarat public un adept al cultului lui Nietzsche „New Age”, în revista sa „Vienna Theosophy”, pe la începutul secolului XX şi a arătat că alegerea sa pentru numele preferat este Satan.

În rândul membrilor marcanţi, dogma „New Age” este modelată pe baza cultului „Magis” al lui Mithra, aşa cum şi Nietzsche a făcut-o. Cultul are afinităţi notabile cu cultul bulgar al Catarilor Bogomili (de la care derivă termenul argotic „buggery”). Figura istorică cea mai celebrată de mişcarea „New Age”, aleasă ca „încarnare” originală a lui Antihrist, este împăratul roman Tiberius, care a ordonat executarea lui Hristos. (Unii împăraţi romani, mai ales Caligula, a devenit posedaţi prin iniţiere, fără a fi suficient de pregătiţi în acest sens). Adolf Hitler şi Hermann Goering au fost printre cele mai notabile personalităţi care au fost iniţiaţi în acest cult.

Cel mai bine cunoscut centru de coordonare a proiectului „New Age” din Statele Unite ale Americii de azi este la Palo Alto, California, la Stanford Ressearch Institute, avându-l ca lider marcant pe Willis Harman. Vezi lucrarea din anii ’80 a discipolului lui Harman, Marilyn Feruguson, „Conspiraţia Vărsătorului”, pentru o expunere populară a viziunii lui  Harman şi a programului de subminare a Statelor Unite. Ferguson este onestă, atunci când afirmă că Societatea Fabiană a lui H.G. Wells (şeful serviciilor secrete britanice din Primul Război Mondial) este o figură-cheie a „Conspiraţiei Vărsătorului”. De asemenea, persoane-cheie sunt şi aliatul lui Wells, Bertrand Russell, şi alţi acoliţi ai lui Russell ca Robert M. Hutchins (Universitatea din Chicago, Fundaţia Ford , Fondul pentru Republică, Institutul Aspen, şi membru al proiectului).

Margaret Mead şi soţul ei, Gregory Bateson au fost colaboratori apropiaţi ai lui Russell şi Hutchins începând cu anul 1938. Fraţii Aldous (Hollywood) şi Julian (ONU) Huxley au fost colaboratori ai lui H.G. Wells, şi au fost recrutaţi pentru cultul satanist al lui Crowley în timpul anilor ’20.

Sursa: Rense.com

3 păreri la “„New Age” este o mişcare satanistă

  1. Sorin

    Ce legatura are Dionysos (care era zeul grec al vegetatiei, pomiculturii, al vinului, al extazului și fertilității) cu cu satana???

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Ca să îţi dai seama de legătură, citeşte puţin despre mitologia greacă şi despre felul în care se desfăşurau serbările lui Dionysos. Probabil ai auzit de zeul Pan, de satiri, despre bacante şi alte chestii. 🙂 Plus de asta alcoolul şi beţia sunt asociate cu desfrâul cu viciul şi cu crima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge