Al Qaeda este o poveste inventată de CIA şi Mossad

By | 2 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Un jurnalist american de investigaţie spune că Al Qaeda este un grup terorist fictiv inventat de către Agenţia Centrală de Informaţii (CIA) şi agenţia israeliană de spionaj, Mossad.

„În Statele Unite, propagandiştii sionişti răspândesc povestea fantezistă că Iranul a fost implicat împreună cu Al Qaeda, organizaţia fictivă inventată de către Mossad şi CIA, în realizarea atacurilor 9/11,” scrie Wayne Madsen, într-un articol publicat pe Global Research.

Madsen se referea la cele mai recente afirmaţii ale SUA, conform cărora Iranul a fost implicat în atacurile din 11 septembrie 2001 de la New York şi Washington.

Pe 22 decembrie, un judecător federal al SUA din Manhattan a afirmat că Iranul, împreună cu talibanii şi Al Qaeda, a fost implicat în atacurile din 9/11.

Instanţa de judecată, între timp, a retras numele Arabiei Saudite din cazul de acum 10 ani, cu toate că 15 din cei 19 atacatori erau cetăţeni saudiţi.

Teheranul a condamnat afirmaţiile Washingtonului ca fiind scenarii amatoriceşti şi nefondate.

El a adăugat că rolul SUA în înfiinţarea şi sprijinirea Al Qaeda este de notorietate.

Jurnalistul american a concluzionat că Iranul se confruntă în prezent cu un război nedeclarat purtat împotriva sa de către Occident şi Israel.

„Este vorba de un război al viruşilor de calculator, cum ar fi Stuxnet, dezvoltat de israelieni, propagandă, sprijin pentru insurgenţii înarmaţi, asasinate şi sabotaj sub acoperire şi presiune politică împotriva aliaţilor Iranului din întreaga lume. Această slăbire a Iranului este aşteptată de Occident pentru a face un atac militar final asupra ţării o joacă de copil.”

Sursa: Press TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge