Prezentatori TV americani îşi pierd minţile, posibil din cauza atacurilor cu microunde

By | 19 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Am citit un articol pe Daily Mail, care sincer mi-a cam dat fiori reci pe şira spinării. Este vorba de mai multe cazuri în care reporteri şi prezentatori americani de televiziune, pur şi simplu o iau razna în direct, vorbind incoerent şi spunând cuvinte fără înţeles, ca şi cum şi-ar fi pierdut temporar minţile.

Există o teorie conspiraţionistă care susţine că aceste persoane s-ar comporta aşa ca urmare a unor teste secrete, a unor arme de control al minţii cu microunde, efectuate asupra lor de armata americană. Lucru care mă face să mă gândesc la arma care te reduce la tăcere, inventată de japonezi. Dacă aceasta funcţionează prin intermediul sunetelor, este posibil ca americanii să fi inventat o variantă cu microunde, care trimite informaţiile direct la creier.

Judith Sheindlin, judecătoarea cu vorbire rapidă de la emisiunea „Judge Judy”, a fost dusă la spital, miercuri, după ce a început să spună un şir de cuvinte fără sens în timpul unei înregistrări live a show-ul TV din sala de judecată.

Surse din interior au declarat că Sheindlin, care câştigă 28 milioane lire sterline pe an pentru un spectacol care este cel mai vizionat program TV american din timpul zilei, se afla în faţa camerei de filmat şi „a început să spună lucruri care nu au nici un sens”.

Sheindlin, a anunţat apoi că are nevoie să se oprească deoarece nu se simţea bine şi a solicitat un membru al echipei să cheme o ambulanţă.

Judecătoarea de 68 de ani a fost externată din spital a doua zi, dar un purtător de cuvânt a declarat că testele medicale nu au descoperit ceea ce a cauzat discursul ei fără sens şi manifestările ciudate.

Judith Sheindlin

Primul incident de acest gen a avut-o ca protagonistă pe Serene Branson, reporter la CBS, şi s-a produs în timp ce aceasta transmitea live de la premiile „Grammy” luna trecută, când a început brusc să vorbească incoerent şi părea foarte derutată. „Capul meu în mod categoric zvâcnea şi m-am simţit foarte incomod, am ştiut că ceva nu era în regulă. Eram îngrozită şi confuză” , a declarat ea mai târziu.

Un alt caz este cel al lui Mark McAllister, reporter la “Global Toronto News”, care în timp ce relata despre contribuţia ţării sale la campania militară din Libia a luat-o şi el razna.

Mai este menţionat şi cazul lui Sarah Carlson de la WISC-TV din Wisconsin, care, în timp ce transmitea în direct, a început să aibă probleme în a pronunţa cuvintele. În acest caz însă se pare că femeia mai avusese şi în trecut astfel de crize.

La toate aceste persoane, despre care se presupune că ar fi atacate cu o armă de control al minţii, apar simptome similare migrenelor şi atacurilor cerebrale, fapt ce duce la ipoteza că ar exista o cauză comună a acestor manifestări bizare.

6 păreri la “Prezentatori TV americani îşi pierd minţile, posibil din cauza atacurilor cu microunde

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Deci eşti martor că eu am postat primul ştirea! Că parcă văd că iar se inspiră ăia de la Realitatea, Gândul sau Adevărul de la mine şi uită să menţioneze sursa! 😆

  2. Dan Tănăsescu Post author

    E normal în România, că, dacă eram în altă ţară îi dădeam pe toţi în judecată şi deveneam milionar în dolari! 😆

  3. Alex

    Si cum naiba sa vii cu casca de Robocop in emisiune? E posibil sa fie adevarat, e posibil sa nu. Daca asa e, s-a urmarit nu bruierea, ca mare lucru nu ziceau aia, ci efectele asupra populatiei, odata cu demascarea fenomenului, ca sa se adapteze si sa fie mai eficienti (nu-i logistic sa procesezi o lume intreaga, mai bine o testezi).Daca e o inventie, pica bine; cu sute, mii de subiecte anual trec anii si lumea e mai atenta la net, tv decat la salarii, preturi, mai bine zis raportul dintre ele.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Ceea ce este cert, e faptul că americanii sunt cu creierii praf de la atâtea radiaţii, droguri şi aditivi alimentari. Iar reporterii sunt nişte roboţei vorbitori. Nu m-aş mira să o văd şi pe Esca defectându-se în direct… numai la Pro TV! 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge