Preşedintele nu doreşte decât să ne muncească

By | 25 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Traian Băsescu, un preşedinte pentru liniştea noastră. El ne vrea numai binele!

base vrea sa ne munceasca

Sursa foto: Facebook

7 păreri la “Preşedintele nu doreşte decât să ne muncească

  1. Alex

    Poza e excelenta, focalizare manuala in 3 puncte-primul ochi, al doilea (binisor diferit de primul) si chelia. Smile detection nu merge la Basel, cred ca ar da erori la orice soft de camera home use. Iar red eye removal…la care ochi?
    Daca in pahare e apa si nu altceva, de ce-s 2?

  2. Oaia neagra din turma gri

    Să ne muncească…sunt de acord. Dar pe bani şi ăia suficienţi. Nu gratis. Poate aşa reuşesc şi eu să mă întorc acasă.
    Pentru Alex: îmi aduce aminte de paharul plin şi paharul gol la olteni. Aşa o fi şi la el…unul mai plin decât celălalt. Că poate o avea sete mai multă sau mai puţină. Sau într-un pahar o fi apă de mare.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Dar de ce trebuie să ne muncească cineva? De ce să nu muncim mai bine noi, pentru noi, ca oameni liberi?!

  4. Alex

    De ce? Marxismul a zis-o foarte bine, suntem sclavi, oricat am munci. Pe vremea domnului presedinte Nicolae Ceausescu (asa ar trebui sa vorbim) ne ajungea un salariu pentru supravietuire. Pentru unii. Altii, activisti inascuti traiau bine asa cum traiesc si acum. Cand mi s-a oprit curentu in scara, poate si in bloc,intreb un astfel de activist ce se intampla? Reactia a fost de panica, de parca criticand, indirect, Eon, criticam puterea. Si mi-a zis ca mi se pare! Sclavia nu va disparea cata vreme ne dam in gat unii pe altii precum curvele care o sug sperand sa primeasca un baston, doua. Insa un fenomen pozitiv (moartea pe cale naturala a fostilor activisti, securisti samd) e compensat de un fenomen negativ (generatiile inculte, indiferente, criticiste, care nu stiu, nu vor sau nu pot sa propuna alternative).
    Hai sa zicem ca-ti moare curentu de 20 ori intr-o ora, ti se restarteaza compu intr-o veselie, eventual iti crapa si niste drivere (pentru aparatorii „default” ai oricarui sistem, stiu ce inseamna instalare driver), si vrei sa faci un proces, Eon iti arunca in fata balegarul sustinand ca n-a picat curentul, totul e in mintea ta. Ok pana aici. Si te gandesti sa aduci, gasesti martori-marea ta greseala. Si afli ca 70% din vecini nu erau acasa sau n-au „simtit” nimic, iar restul te vor minti pe fata zicand ca „eram acasa si n-am observat nimic”.
    Traiesc intr-o puscarie. Daca reuseste careva sa-mi explice ca de fapt e libertate, sa si-o bage undeva.

  5. Oaia neagra din turma gri

    @Alex… Ai mare dreptate, mai ales in faza cu „nimeni n-a auzit/simţit nimic”… Poate o consolare ar fi că e aşa peste tot. Mie în Italia mi-a intrat hoţii în casă în timp ce eram plecat. A venit poliţia – dupa vreo o oră şi 45 de minute şi l-au întrebat pe vecinul meu (italian). N-a auzit şi simţit nimic deoarece dormea, cu muzica dată la maxim.
    De ce să ne muncească alţii? De ce să ne conducă alţii? Pentru că noi nu putem. Noi suntem, cum a spus Alex, proşti şi inculţi. Nu ştim nici să ne administrăm singuri nici să alegem singuri. Şi de aici se nasc mare parte din problemele noastre.
    Oaia neagra din turma gri´s last blog post ..Gift: Adam White – Ballerina ringtone (34 seconds secquence)

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Sau poate că am fost manipulaţi să ne auto-învinovăţim şi să credem că suntem proşti şi inculţi şi să spunem asta tuturor, ca să îi convingem pe cât mai mulţi că aşa este şi că nu putem face nimic. 🙂

  7. Alex

    Pai da. Se invoca la teveu in unele cazuri trebusoare, problemute de „securitate nationala”. Teatrul devine cu atat mai tragi-comic cata vreme nu ne dam seama ca de fapt noi ajungem/devenim tradatorii. Idei inoculate gen „nimic nu merge in tara asta” par inofensive, auto-atacuri gen „asa suntem, ne meritam soarta” par iarasi inofensive. Am gresit intentionat zicand „noi” in mai multe randuri; sa nu uitam ca suntem o tara cu populatie preponderent din mediul rural, ca multi n-au net, multi nu-s racordati la retelele de informare/dezinformare. Adica acei oameni nereprezentati, nereprezentabili decat in momentele cand cutare politician isi pune galosii de ocazie si face o plimbarica prin noroaie, sfidand iarasi multimea.
    Principala tradare e indeplinita pas cu pas de asa-zisa opozitie, care induce idei negativiste. N-am idee daca exista stat in care televiziunile de opozitie ataca subversiv institutiile, statul-adica organisme compuse din noi. Tot opozitia, confiscata de securisti masoni, a promovat background-ul pentru talkshow-uri care aduc a balciuri, bodegi. Si cine poate ajunge champ intr-un cadru prestabilit astfel? Badaranii de cartier alde Ponta. De ce/cum periferia societatii a ocupat centrul, de ce/cum golanii ne-au confiscat politica? S-a zis ca scoala vietii conteaza, bine, oky-doky. Apoi au aparut teoreticieni ai ideii, apoi smenari politicieni cu bancuri in program, cei pe care ii tot vedem.
    Propun un al doilea Parlament (alte state ar rade la asa idee, desi e una din putinele solutii strategice), compus din noi si (cat mai putin) din acei ei care ne conduc. De ce trebuie un parlamentar sa ma reprezinte? Doar pentru ca am mai putini bani in conturi, mai multe diplome si mai mult creier?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge