Băsescu şi-a văzut visul cu ochii

By | 29 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ştiţi care era cel mai mare vis al lui Traian Băsescu în 2008?! Să facă un guvern PDL-PSD! După ce visul i s-a împlinit, acum, în 2012, Băsescu are alt vis: să termine definitiv România! Oare îşi va vedea visul cu ochii?!

2 păreri la “Băsescu şi-a văzut visul cu ochii

  1. Alex

    In Anglia controlul populatiei e mai diabolic decat la noi, n-a zis nimeni ca puterea e paranoica. Fiecare stat intra cand ii este randul in sistemul global de control. Nu vrea nimeni sa faca analize politice nici macar amatoriceste, dintre cei care sunt mediatizati. S-ar fi pus intrebarea „cate idei nebunesti ale presedintelui nu coincid, culmea, cu cele luate pe plan global?”. Mai sunt nebunesti, PERSONALE?

    Clipuletul asta e simpatic (incep cu o interpretare infantila, mai intai), dar nu seamana el a dosariada, a proces, a dosar sri de tip mediatic? Cate persoane ar putea „iesi” mai aiurea de atat daca cineva ar sta cu camera si microfonul pe ele? (Ma refer strict la politicieni, criticii sunt exonerati d.p.v.moral, pentru ca reflectorul nu e pe ei deocamdata). Daca metodele de dat in gat seamana, nu schimbam nimic, decat nume proprii. Mai rau e ca tinerele generatii invata din mers proceso-mania de tip inchizitie fara sa-si dea seama. Pregatim acum pana si comportamentul politic al maselor de peste 30-40 ani. As demonstra asta dar nu pe un blog ci intr-un proiect. Tot in alta parte as face o lista cu cateva sute de idei, mesaje care se bat cap in cap la nivel principal, faptic, metodologic. De exemplu, admitem ca tara e condusa de masoni, dar cand vorbim de control, ne referim exclusiv la sri, eludand intentionat (sau nu prea) alte sisteme de informatii. E un exemplu din cateva sute.

    Cat despre lupta antibasesciana, mi se pare stupida deoarece nu va castiga alegerile, si asta din urmatorul motiv: lumea e prea disperata, iar un nou mandat va duce la manifestari stradale ceva mai putin controlate decat cele de pana acum.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Clipuleţul nu vrea decât să arate inconsecvenţa caracteristică lui Băsescu şi partidului său de oportunişti. Atât. Chestia cu masonii şi SRI e mai complicată, deoarece aceste probleme nu au fost abordate în mod public până acum de niciun profesionist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge