Elitele încearcă să ne dezbine dar noi trebuie să rămânem uniţi

By | 21 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Am încercat în mai multe rânduri să explic faptul că scopul principal al Elitelor Oculte este să îi menţină pe cei aflaţi la baza piramidei tot timpul dezbinaţi, incapabili de a se organiza, de a forma comunităţi şi de a comunica între ei.

Părintele Gheorghe Calciu, având desigur mult mai mult har decât mine, explică foarte clar acest lucru în acest fragment din cartea „Cuvinte vii“:

Din ce în ce societatea contemporană ne izolează tot mai mult. Din ce în ce autorităţile, toate, nu numai cele comuniste, toate autorităţile încearcă să ne izoleze. Să ne facă mai singuratici, să fim mai puţin legaţi unii de alţii, să nu comunicăm, pentru că toate autorităţile încearcă să fie totalitare, să te poată conduce. Comunităţile se conduc mult mai greu decât indivizii izolaţi, de aceea autorităţile încearcă să ne izoleze.

Comuniştii au făcut-o prin violenţă. Occidentalii nu o fac prin violenţă, ci prin această formă de a te declara pe tine unic, că ai toate drepturile, că eşti independent. Să fii izolat, să nu fii legat de părinţii tăi, să nu asculţi de ei dacă esti copil, să nu te supui nimănui, pentru că tu eşti o fiinţă liberă. O libertate greşit înţeleasă este o revoltă împotriva lui Dumnezeu, este nihilism. De aceea s-a ajuns la formele la care s-a ajuns, la toate crimele care bântuie în lume. Sunt atâtea oraşe în care copii de 14 ani şi-au ucis profesorii, colegii, părinţii. S-a rupt legătura umană cu cei lângă care trăim. S-a rupt relaţia sufletească dintre mine şi frate, dintre mine şi părinţi, dintre părinţi şi copil, dintre prieten şi prieten. Suntem tot mai singuri în această exacerbare a personalităţii, care are la bază demonizarea societăţii.

Să încercăm să rămânem uniţi. Să rămânem uniţi prin credinţă şi prin dragostea unuia faţă de altul, prin Iisus Hristos. Să rămânem uniţi în comunitatea Bisericii, pentru că Biserica este singura grupare socială pozitivă. Toate celelalte grupări duc la autodistrugere. Toate încearcă să distrugă fiinţa umană, să facă din ea un instrument, un simplu şurub în mecanismul acesta complicat al societăţii umane.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge