Atenţie, site de conspiraţii virusat!

By | 28 mai, 2012
Distribuie prietenilor!

Am postat pe blog, în timp, mai multe articole traduse de pe site-ul aflat la adresa www.whatdoesitmean.com. Ultima oară când am intrat pe el era să mă pricopsesc cu un virus propagat printr-un cod JavaScript, destul de periculos, pentru că fură date din calculator şi descarcă de pe Internet alte programe periculoase.

Deci nu intraţi pe acest site, dacă găsiţi pe acest blog vreun link către el! Din păcate nu îmi mai amintesc cum se numeşte virusul respectiv, ca să vă spun exact cum se elimină şi cam ce stricăciuni produce.

Explicaţiile care bănui că s-ar afla la originea acestei virusări a site-ului respectiv ar fi două: ori site-ul este de la bun început creaţia unor servicii secrete şi a fost folosit ca momeală pentru cei interesaţi de conspiraţii şi acum a introdus acest virus pentru a-i putea monitoriza, ori site-ul a făcut nişte dezvăluiri reale, iar serviciile secrete l-au virusat pentru a-l discredita şi în acelaşi timp pentru a-i monitoriza pe cei interesaţi de el.

Este cunoscut faptul că site-urile anti-sistem sunt în general expuse mai mult atacurilor cu viruşi, faţă de altele relativ inofensive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge