Al-Qaida pregăteşte un atentat la Jocurile Olimpice de la Londra

By | 1 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Circulă multe teorii ale conspiraţiei legate de viitoarele  Jocuri Olimpice care vor avea loc în curând la Londra. Unele vorbesc despre un mega-atentat în genul celui din 11 septembrie 2001, de la New York, altele susţin că va fi pus în aplicare proiectul Blue Beam, că această ediţie a JO ar fi un mega ritual masonic, o demonstraţie pentru Noua Ordine Mondială sau o invazie a extratereştrilor, care se vor arăta omenirii pentru prima dată etc.

În acest context apar din când în când şi ştiri despre deconspirarea unor posibile atentate teroriste islamiste, cum ar fi cea în cazul de faţă.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de informaţii citate de Sunday Times, filiala reţelei teroriste Al-Qaida a recrutat un norvegian convertit la islam care ar urma să deturneze un avion comercial american şi să îl prăbuşească, probabil pe o locaţie a Jocurilor Olimpice, care se vor desfăşura la Londra în perioada 27 iulie – 12 august.

Sursa: Realitatea

Ceea ce mă amuză cel mai tare la acest gen de ştiri este faptul că sursele din cadrul serviciilor secrete întotdeauna ştiu în cele mai mici detalii că va avea loc un atentat, ştiu cine îl pune la cale, cunosc planul şi teroristul, dar niciodată nu îl arestează, în schimb oferă informaţia presei, ca să ne informeze pe noi! Asta în limbaj de specialitate, parcă avea o denumire, dezinformare parcă, nu?! 😆

O părere la “Al-Qaida pregăteşte un atentat la Jocurile Olimpice de la Londra

  1. Laurentiu Radu Frusina

    Astazi nu prea mai sunt amuzat… Pentru ca am treaba. Noi nu incurajam pe facatorii de dezastre. Noi incurajam pe cei care lupta impotriva mondializarii, iar NATO stim ce este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge