Cenzura Internetului continuă

By | 3 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

YouTube dezvoltă o nouă strategie prin care să obţină un mai mare control asupra sistemului de comentarii, cu scopul de a stopa abuzurile, a anunţat directorul de producţie al motorului de căutare, Dror Shimshowitz, citat de Daily Mail.

În cadrul Google I/O, conferinţa anuală a dezvoltatorilor, oficialul YouTube a fost întrebat de către un membru al audienţei ce se poate face pentru gestionarea comentariilor obscene lăsate pe canalul său. Shimshowitz a spus că, în opinia lui, comentariile sunt un “Vest Sălbatic” al materialelor video postate pe motorul de căutare şi că, în acest moment, compania lucrează la îmbunătăţirea sistemului de comentarii şi la alte aspecte din site. “Sperăm să facem un update în următoarele câteva luni”, a adăugat Shimshowitz, refuzând să dea mai multe detalii despre măsurile concrete care urmează să fie luate.

Sursa: Gândul

După ce, de curând, Twitter a anunţat că va cenzura comentariile rasiste, acum a venit şi rândul YouTube să mărească restrcţiile impuse utilizatorilor. Şi dacă aţi observat, la aproape toate platformele social media şi serviciile web, se solicită tot mai multe date personale din partea utilizatorilor, s-au schimbat recent termenii şi condiţiile de utilizare şi chiar se insistă pentru oferirea unui număr de telefon, sub pretextul măririi securităţii contului respectiv.

Deci, cu sau fără ACTA, cenzura Internetului devine tot mai evidentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge