Manipulare prin sondaj pe Realitatea

By | 10 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Cei de la portalul Realitatea.net au postat pe Facebook o captură de ecran de la un sondaj pe care îl realizează pe site, legat de demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu, îndemnâdu-i pe utilizatorii FB să participe la acest sondaj.

Ultimele rezultate arată că 33% dintre votanţi sunt pentru demiterea lui Băsescu şi 67% sunt împotriva demiterii preşedintelui. Fără să fii un specialist în domeniu, intuaţia îţi spune imediat că lucrurile stau, în realitate, exact invers.

sondaj realitatea basescu

Deci care să fie explicaţia? Pentru mine e simplu! Ca să poţi vota, trebuie să ai, sau să îţi deschizi un cont pe Realitatea.net. Şi cum fanii acestui post de televiziune sunt în majoritate băsişti, e clar că cele mai multe voturi au venit de la aceştia.

Eu, de exemplu, care nu sunt fanul nimănui, dar urmăresc totuşi acest post şi ştirile de pe site-ul său, am încercat să îmi fac cont, cu luni în urmă şi deşi m-am chinuit ore întregi, nu am reuşit. Am trimis e-mail-uri pentru asistenţă tehnică la mai multe adrese, dar nu am primit nici un răspuns. Deci, pentru a reuşi să-ţi faci un cont pe Realitatea, trebuie să ai acea înverşunare şi patimă oarbă specifică doar băsiştilor! 😆

0 păreri la “Manipulare prin sondaj pe Realitatea

  1. coolnewz/Ratatouille

    uite, cum spuneam, una din 3 postari ma distreaza maxim:
    „Eu, de exemplu, care nu sunt fanul nimănui,” :)))))
    Hmmm … nici eu nu am cont la realitatea, ce sa insemne asta?
    Eu cred numai ca esantionul de acolo nu este reprezentativ, cred ca no. 1 este sa ai internet, or nu stiu cita lume in Romania are acces la internet pentru ca sondajul ala sa fie reprezentativ.
    Treaba este ca si pe bloguri perceptia mea a fost aceeasi, ma rog, in afara de vreo 2-3 talibani. Dar iarasi, asta nu este un esantion reprezentativ.
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..Vrem o țară ca afară! Vrem o țară va afară??

  2. Alex

    Aici ai dreptate, coolnews! 🙂 Culmea, si tu tot o data la 3 postari =))

  3. Alex

    Nu, e partea prima de dupa cea din mijloc, imediat dupa usa prima la dreapta si tot inainte, apoi la stanga, imediat dupa tonomatul de cafea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge