Dezvăluirile cutremurătoare ale Dr. Matthias Rath

By | 19 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Acest material video este de importanţă maximă pentru a înţelege care este situaţia actuală a Europei, a întregii lumii şi ce ni se pregăteşte în viitor. Dr. Matthias Rath vorbeşte despre un plan al cartelului chimic şi farmaceutic mondial, de subjugare a statelor Europei şi de declanşare a unui al treilea război mondial, de data aceasta nuclear, doar pentru a-şi păstra privilegiile şi a-şi spori dominaţia asupra întregii lumi.

Uniunea Europeană este instrumentul acestui cartel, prin care acesta doreşte să domine statele Europei şi să le subjuge economic şi politic, iar susţinătorii acestui plan sunt acel grup politic din care fac parte Angela Merkel, fostul preşedinte francez Nicholas Sarkozy, Jose Manuel Barroso şi alţii care azi îl apără pe Traian Băsescu. Nu este vorba aici de democraţie şi valori europene ci de dictatură şi subjugare economică a statelor europene.

Urmăriţi discursul dr. Rath, care este foarte interesant şi neaşteptat, având în vedere că vine dinspre Germania, un stat lider al Uniunii Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge