Cum a distrus Goldman Sachs economia Greciei

By | 20 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

În acest video un jurnalist de investigaţii american susţine că economia Greciei a fost distrusă printr-o schemă financiară frauduloasă desfaşurată de banca Goldman Sachs şi mascată prin învinuirea poporului grec de lene şi lăcomie.

Am primit pe e-mail un link către o petiţie pentru salvarea Greciei. Dacă vreţi să o semnaţi intraţi aici.

0 păreri la “Cum a distrus Goldman Sachs economia Greciei

  1. coolnewz/Ratatouille

    absolut, ei au muncit de s-au spetit, e plina tara aia de industrie, cercetare de virf, GS le-a bagat in buzunare cu forta a 13-a si a 14-a pensie/salariu, grecii o aruncau cit colo, GS venea iar si le-o indesa in buzunare, ei au platit impozite, nuuuuuuu, nu au fraudat statiul, Grecia este o tara foarte corecta din punctul asta de vedere, se stieeee …

    Dar evident astea cu munca si impozitele sunt niste clisee pe care numai un basist manipulat sau manipulator le poate sustine.
    coolnewz/Ratatouille´s last blog post ..La ce e bun zgomotul de fond?!

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Logica elementară a bunului simţ spune că nu poţi comenta despre ceva ce nu cunoşti. Deci dacă nu vrei să-ţi pierzi vremea, nu comentezi!

  3. Bucur

    cei care au facut investigatia sau prins de smecherie si fac un lucru foarte bun ca dau totul pe fata,exact cum sa spus in videoclip primul-ministru al Irlandei a fost arestat,trebuiau arestati si in Grecia mai multi conducatori probabil in frunte cu primul-ministru.complicitate la crima impotriva propiului popor.Acesta este caracterul uman si partile lui intunecate.
    Bucur´s last blog post ..Sliderul nu este prieten cu blogarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge