Plicul misterios primit de Traian Băsescu în 2005

By | 30 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Am aflat zilele acestea o informaţie intersantă de pe Facebook de la Grigore Culian, editor şi fondator al ziarului New York Magazin şi membru marcant la comunităţii românilor de la New York.

Grigore Culian  susţine că în 2005 i-ar fi dat lui Traian Băsescu un plic cu 5000 de euro ca ajutor pentru sinistraţii din România.

Pe 13 septembrie 2005 i-am dat acest plic lui Traian Băsescu. În el erau 5.000 de dolari pentru sinistraţii din România. Mi-a mulţumit, dar mi-a spus că aceşti bani ar fi mai utili sinistraţilor din America, după ce uraganul Katrina lovise zona Golfului Mexic! Nici până azi nu ştiu unde au ajuns acei bani, dar mai important mi s-a părut răspunsul Suspendatului, care dovedeşte cât de mult îi pasă de români. În dreapta lui Traian Băsescu se află Mihnea Motoc, la acea vreme ambasador al României la ONU, nimeni altul decât soţul judecătoarei Iulia Motoc, numită de Băsescu la Curtea Constituţională. Simple coincidenţe?!

basescu primeste un plic cu 5000 de dolari.

Sursa

Grigore Culian mi-a confirmat că fotografia este autentică, iar evenimentul a avut loc la Consulatul General al României la New York, pe lângă Mihnea Motoc mai fiind prezenţi Adriana Săftoiu şi Mihai Răzvan Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge