Băsescu a făcut de ziua lui baie de mulţime pe Facebook

By | 5 noiembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Traian Băsescu a postat pe Facebook un clip video în care le mulţumeşte celor care l-au felicitat de ziua lui şi i-au dat like-uri pe cunoscuta reţea de socializare. Fostul preşedinte a fost surprins de numărul mare de comentarii favorabile şi numărul de like-uri primite de la cei care i-au vizitat pagina, într-un număr foarte mare.

Vreau să mulţumesc tuturor acelora care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de naştere. Fie că au făcut-o pe Facebook, fie că au făcut-o pe Internet, fie că au făcut-o prin mesaje lăsate la cabinet. M-a impresionat numărul extraordinar de mare de vizitatori de pe Facebook: 185.000 din care 12.000 de like-uri şi 4.000 de mesaje. În afara acestora, au fost foarte mulţi care au simţit nevoia să-mi adreseze mesaje de felicitare direct acasă.

Vezi mesajul video aici.

În primul rând, domnul guvernator ar trebui să realizeze faptul că baia de mulţime pe Facebook, în comparaţie cu baia de mulţime pe stradă, este ca sexul prin telefon în comparaţie cu sexul real cu Miss Univers.

În al doilea rând, peste cei 185.000 de admiratori de pe Facebook vin grămadă cei 7,4 milioane de români care au votat DA la referendum. Şi încă ceva domnu’ Băse: Facebook este tot pe Internet, aşa că, dacă spui “m-au felicitat pe Internet”, asta include şi Facebook-ul!

3 păreri la “Băsescu a făcut de ziua lui baie de mulţime pe Facebook

  1. Marian

    Mai vormib si de cele peste 7.4 milioane de romani care NU au fost la vot sau au votat cu Basescu? comunistule !

  2. Dan Tănăsescu Post author

    De ce mă faci comunist, că nu ţin cu Băsescu! 😆 Cu Băsescu au votat 900.000 de oameni, restul au fost morţi, minori, sau i-a durut în cur de politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge