Iranul şi Coreea de Nord se aliază împotriva inamicilor

By | 2 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Iranul şi Coreea de Nord au semnat un acord de colaborare în domeniul ştiinţei şi tehnologiei, care arată că eforturile SUA de aproape un deceniu de a izola cele două state pe plan internaţional s-ar putea, de fapt, să le fi adus mai aproape unul de celălalt.

Televiziunea iraniană de stat a declarat că preşedintele Mahmoud Ahmadinejad şi reprezentantul oficial al Coreei de Nord, Kim Yong Nam au fost ambii prezenţi sâmbătă la Teheran pentru semnarea acordului.

Cele două state vor coopera în domeniul biotehnologiei, ingineriei, energiei din surse regenerabile, dezvoltării durabile, cercetării, laboratoarelor comune şi mediului, şi de a facilita schimburile de experienţă între studenţi, precizează Reuters citând agenţia de presă iraniană ILNA (Iranian Labor News Agency).

Sursa: RT

După cum se poate observa, planul declanşării unui al treilea război mondial avansează. Acum, în cazul unui conflict dintre Iran şi Israel, automat sunt implicate şi China, Coreea de Sud, Japonia, pe lângă Rusia, iar de cealaltă parte SUA, UE şi restul Occidentului. Deci până la izbucnirea unei conflagraţii mondiale mai este doar un pas.

0 păreri la “Iranul şi Coreea de Nord se aliază împotriva inamicilor

  1. Sorin

    Japonia, cred ca o sa fie in tabara cu SUA, dupa ce au loat nucleare in cap , nu mai risca iar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge