Miza războiului cu Iranul este banca centrală, nu petrolul

By | 10 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Dacă aţi pune cuiva întrebarea, de ce ard de nerăbdare puterile occidentale să atace Iranul, cine e naiv, aşa în genul lui Mircea Badea, v-ar răspunde că Iranul reprezintă un pericol nuclear pentru omenire. Altul, care se crede mai isteţ, ar spune că e vorba despre petrol. Vesticii şi în special americanii au mare nevoie de petrol, iar Iranul este bogat în petrol.

În realitate totul în lume se rezumă la controlul deplin al Ocultei Financiare Mondiale. Iranul este una din puţinele ţări care are o bancă centrală independentă, neafiliată la sistemul bancar global şi plus de asta, în ţările islamice, nu se dau credite cu dobândă. Iar acest lucru trebuie să se schimbe neapărat!

Unii cercetători susţin că Iranul este una din doar cele trei ţări rămase în lume, a căror bancă centrală nu este sub controlul Rothschild. Înainte de evenimentul 9/11 se pare că erau şapte: Afganistan, Irak, Sudan, Libia, Cuba, Coreea de Nord şi Iran. Începând cu 2003, oricum, Afganistanul şi Irakul au fost înghiţite de caracatiţa Rothschild şi până în 2011 Sudanul şi Libia au fost, de asemenea, acaparate. În Libia, o bancă Rothschild a fost înfiinţată în Benghazi, în timp ce ţara era încă la război.

Islamul interzice perceperea de dobânzi, o problemă majoră pentru sistemul bancar Rothschild. Până acum câteva sute de ani, perceperea de dobânzi era, de asemenea, interzisă în lumea creştină şi chiar a fost pedepsită cu moartea. Acest lucru era considerat ca fiind exploatare şi sclavie.

De când familia Rothschild a preluat Banca Angliei în jurul anului 1815, şi-a extins controlul bancar asupra tuturor ţărilor din lume. Metoda lor era de a determina politicienii corupţi ai unei ţări să accepte împrumuturi masive, pe care nu le pot plăti, şi astfel, deveneau datori puterii bancare Rothschild. În cazul în care un lider refuza să accepte împrumutul, el era deseori fie demis, fie asasinat. Şi dacă asta nu reuşea, puteau urma invazii, după care era înfiinţată o bancă Rothschild bazată pe camătă.

Sursa: Pakalert Press

Deci, până la instaurarea deplină a Noii Ordini Mondiale, mai sunt de „rezolvat” trei ţări: Iranul, Cuba şi Coreea de Nord. Despre Coreea de Nord se zvoneşte că ar fi fost adusă deja „în rândul lumii”, odată cu decesul „din cauze naturale” al liderului comunist Kim Jong-il. Deci mai sunt două…

5 păreri la “Miza războiului cu Iranul este banca centrală, nu petrolul

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă ai controlul asupra monedei unei ţări, nu ai acees doar la petrol, ci la toate resursele acelei ţări, inclusiv asupra muncii, libertăţii şi a tot ce creează oamenii din ţara respectivă. Şi în Arabia Saudită e petrol şi în Kuweit, dar acolo nu vine nimeni să facă război, cu toate că în Arabia Saudită femeile sunt omorâte cu pietre în pieţele publice pentru adulter, iar bărbaţii sunt decapitaţi pentru că au făcut numere de iluzionism în public.

  2. Pingback: Miza războiului cu Iranul este banca centrală, nu petrolul | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge