Spania nu mai poate de atâta democraţie

By | 10 octombrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Până nu demult, în România, Occidentul şi Europa erau considerate o lume ajunsă la apogeul perfecţiunii, unde civilizaţia şi democraţia “zbiară nemulse pe câmp”, aşa cum ar spune Mircea Badea.

Numai că, din câte observ în ultimul timp, lumea iluzorie creată de propagandă şi mass-media se destramă şi cruda realitate iese la iveală: totul este o minciună. Când mă uit la aceste imagini de la recentele proteste din Spania, cuvântul “democraţie” îmi provoacă reflexe de vomă.

Cu ce au greşit aceşti tineri, care sunt bătuţi de poliţişti, asemeni vitelor în staul? Că s-au săturat ca viitorul să le fie furat, libertatea să le fie batjocorită, iar banii care ar trebui să le asigure o viaţă mai bună, să fie deturnaţi de către stat în buzunarele unor escroci de bancheri?! Până şi bătaia pe care o primesc este plătită tot din banii lor!

Apropo, acţiunea în forţă a poliţiştilor a început după ce mai mulţi agenţi provocatori au fost infiltraţi printre protestatari, cam la fel cum s-a întâmplat şi la noi astă iarnă, în Piaţa Universităţii. Deci reţeta este aplicată peste tot, cu acelaşi succes.

0 păreri la “Spania nu mai poate de atâta democraţie

  1. damian

    Eu nu pot sa ma uit la asta fara sa mi se urce sangele la cap. Niste batausi cu maxim liceul bat pe altii degeaba care poate au mai multe studii decat ei si care sunt de folos societatii mai mult decat politistii. Avem nevoie de o noua forma de conducere, asta e clar ca nu mai merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge