Curvăsăria din politica românească

By | 14 noiembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Este un fapt unanim acceptat în opinia publică faptul că politicieni importanţi sau funcţionari ai statului aflaţi în poziţii înalte transformă adesea birourile din instituţiile statului în adevărate bordeluri, unde îşi aduc amantele mult mai tinere, pe care le schimbă foarte des, pentru a întreţine chiar acolo raporturi sexuale.

De asemeni, este foarte încetăţenită ideea că femeile tinere din politică ajung în funcţii importante, folosind ca trambulină paturile şi alcovurile unor importante figuri publice din politică. Sunt arhicunoscute cazurile femeilor din PDL, în frunte cu celebrităţi ca Elena Udrea, Roberta Anastase, Raluca Turcan, Monica Iacob Ridzi ş.a. despre care au circulat numeroase zvonuri de acest fel.

Iată însă că apar astfel de situaţii şi de cealaltă parte a baricadei. După ce Victor Ponta a numit-o pe Andreea Lambru, o tânără de numai 27 de ani, absolventă a Facultăţii Româno-Americane, în funcţia de Secretar General al Guvernului, după demiterea lui Dan Mihalache, despre aceasta au început să iasă la iveală în presă o serie de informaţii referitoare la trecutul ei foarte romanţat şi controversat.

Noul secretar general adjunct de la Guvern, Andreea Lambru, este un personaj controversat. Potrivit România TV, Andreea Lambru ar fi avut relaţii cu mai multe persoane influente din PNL. Unul dintre foştii lideri PNL, Mihai Bălăşescu, ar fi făcut sex în biroul lui Crin Antonescu. Protagonista: Andreea Lambru, susţinea presa centrală în 2010. PNL neagă informaţiile apărute în presă în legătură cu Andreea Lambru.

Andreea Lambru

Sursa: RTV

Un articol mai vechi din 2010 vorbeşte chiar despre un scandal în urma căruia Andreea Lambru ar fi fost părăsită de logodnicul ei de la acea vreme, Mihai Bălăşescu.

Aşa cum vă promiteam în ediţia trecută, am revenit cu povestea incitantă din vârful PNL-ului, atât al celui de la centru, cât şi al celui din Târgu Jiu, dintre proaspătul şef al filialei liberale municipale, Dian Popescu, şi Andreea Lambru, directorul de cabinet al secretariatului general al PNL. Cei doi sunt împreună din luna martie când preşedintele PNL Târgu Jiu a fost găsit în locuinţa Andreei Lambru chiar de către logodnicul acesteia, Mihai Bălăşescu. Acesta nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere, însă persoane apropiate ale sale au confirmat episodul. Cât despre Dian Popescu, acesta a dat dovadă că a fi „familist” este una din caracteristicile care îi lipsesc cu desăvârşire. Asta pentru că, atât acum două săptămâni, cât şi în a doua zi de Paşte, şi-a dus soţia la control, la Bucureşti, iar el a fugit la amantă.

Sursa

Cel mai şocant lucru pe care l-am găsit, legat de această poveste este un video de pe Youtube, din 2010, în care este prezentată o convorbire telefonică între un bărbat, care se presupune că ar fi Mihai Bălăşescu, secretar executiv adjunct al PNL la acea vreme şi o femeie căreia acesta îi mărturiseşte că a făcut sex chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, amanta implicată fiindAndreea Lambru, conform România TV. Limbajul folosit de cei doi e foarte colorat şi lipsit de inhibiţii.

Nu sunt sigur dacă toate aceste lucruri sunt adevărate, nici dacă înregistrarea este autentică. Andreea Lambru a contestat toate acuzaţiile aduse, spunând că sunt pure invenţii. Fiind campanie electorală, poate fi vorba de lucrături şi înscenări pentru compromiterea adversarilor politici, dar ştiţi cum spune vorba din popor: nu iese fum, fără foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge