Corporatiştii sunt cei mai harnici angajaţi… la vacanţe

By | 7 decembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Suntem abia în prima decadă a lunii decembrie şi traficul pe Internet a scăzut simţitor, semn că mulţi dintre angajaţii care fac muncă de birou deja au intrat în vacanţă. Şi nu mă refer numai la bugetari, ci mai ales la corporatişti, cu care adesea intru în contact pe reţelele de socializare online.

Am observat că, în ultimii ani, corporatiştii îşi petrec o mare parte din an în vacanţe, deşi ei sunt cei care se plâng cel mai tare că muncesc până nu mai pot, ca să îi ţină în spate pe cei de la stat şi pe asistaţii social.

Aşa se face că, începând cu Sfintele Paşti, dar mai ales după sărbătoarea muncii de 1 Mai şi până spre sfârşitul lunii septembrie, cu greu mai găseşti un corporatist pe baricade, pe desktopul de la locul de muncă. Cel mult postează pe Facebook sau Twitter, de pe smartphone, câte o fotografie şi un mesaj scurt de la mare, munte, sau locurile exotice sau cel puţin europene, pe unde îşi petrece vacanţa.

A doua perioadă din an în care corporatistul o ţine în vacanţe este cea cuprinsă între ziua Sfântului Nicolae şi până după sărbătoarea Sfântului Ion. Şi după cât se vede, vacanţa a început şi anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge