Căci Băsescu pentru noi este Ceauşescu 2!

By | 6 ianuarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Dacă vă amintiţi, în urmă cu câteva zile remarcam faptul că Băsescu se referă la vilele de protocol, destinate folosinţei tuturor celor care posedă funcţia de preşedinte al României, ca şi cum ar fi proprietate personală.

Uite, aş vrea să vă spun ceva. Eu nu-mi doresc publicitate. Aţi stat agăţaţi de gardul meu la Predeal patru zile şi patru nopţi. Aici staţi de când am sosit la Covasna.

Cu alte cuvinte, gardul vilei de la Predeal este al lui, nu aparţine statului şi asta e valabil mai mult ca sigur şi pentru celelalte vile de protocol, foste ale lui Nicolae Ceauşescu, care acum au trecut, probabil prin testament, în proprietatea lui Traian Băsescu.

În sprijinul acestei idei vin şi cei de la Antena 3 care au făcut o dezvăluire grăitoare în acest sens.

Dezvăluirea a fost făcută în ediţia de sâmbătă a emisiunii Panorama, de la Antena 3.

În 2007, la puţin timp după ce a câştigat alegerile, primul mandat, Guvernul Tăriceanu a făcut o listă cu vile de protocol pe care ar vrea să le vândă sau să le valorifice, intrând astfel în circuitul turistic.

Acest lucru nu a fost posibil însă în ceea ce priveşte vila de Covasna, pentru că Traian Băsescu a solicitat Guvernului în 2007, ca acea casă de unde făcea declaraţii la începutului acestui an, să fie scoasă de pe lista celor care urmează să fie vândute.

Această casă de la Covasna a fost vila de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu.

Sursa: Cotidianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge