Biserica Anglicană promovează vrăjitoria şi satanismul?

By | 1 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Cultul Wicca şi-a făcut apariţia în primii ani după război, ca o asociaţie legală pentru promovarea vrăjitoriei. Aceasta este cunoscută publicului ca principala asociaţie internaţională a vrăjitoarelor din lumea de astăzi.

În Statele Unite, sponsorul cel mai important al asociaţiei Wicca este dioceza (episcopală) Anglicană din New York, condusă de episcopul Paul Moore. Oficial, Catedrala Anglicană din New York a Sf. Ioan Divinul (St. John the Divine) a promovat răspândirea vrăjitoriei Wicca, prin centrul său Lindisfarne. Mai târziu, Gregory Bateson a efectuat o astfel de operaţiune din centrul Lindisfarne în timpul anilor ’70.

Nu mai târziu de anii ’70 şi probabil, încă şi astăzi, cripta Catedralei Sf. Ioan Divinul, este sediul central pentru ceremonii solemne ale Ordinului britanic (venerabil) de Malta. Personaje-cheie, cum ar fi fosta soţie a lui Gregory Bateson, Dame Margaret Mead, asociată cu ordinul britanic, au avut legături cu proiecte în sprijinul cauzei mişcării sataniste „Era Vărsătorului” (New Age).

Din motive evidente, vrăjitoarele din SUA au ales Salem, Massachusetts, ca centru naţional. Una dintre cele mai importante operaţiuni ale acestor vrăjitoare este coordonarea marii afaceri cu astrologia din Statele Unite.

Sursa: Rense.com

O părere la “Biserica Anglicană promovează vrăjitoria şi satanismul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge