Declaraţii pe faţă despre Noua Ordine Mondială

By | 3 mai, 2012
Distribuie prietenilor!

Dacă în urmă cu 10 – 15 ani, despre Noua Ordine Mondială se auzea doar pe câteva site-uri obscure de pe Internet şi acest lucru era considerat pură „teorie a conspiraţiei”, iar mai recent despre necesitatea unei NOM vorbeau doar câţiva reprezentanţi ai Elitelor pe la Conferinţe internaţionale la nivel înalt, acum acest gen de declaraţii se fac la vedere, peste tot, inclusiv în presa românească şi chiar de către preşedintele României, Traian Băsescu.

Acest video strânge într-un colaj reuşit mai multe astfel de declaraţii recente. Aveţi grijă să fie activată şi subtitrarea în limba română, în caz că nu apare, apăsând pe butonul „CC” şi selectând de acolo „Romanian”.

9 păreri la “Declaraţii pe faţă despre Noua Ordine Mondială

  1. remy71

    Ai idee dece se face o isterie nationala in problema capuselor(delir,stare de voma,paralizie)?

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Păi pentru ce se declanşează toate isteriile în presă? Pentru a face panică, pentru a distrage atenţia de la ceva mai important şi pentru a face audienţă! Sau, în cazul ăsta, poate e vorba de nişte şmecheri care vor să facă o afacere cu dezinsecţie, câinii maidanezi, sau ceva produse împotriva căpuşelor, mă gândesc! 🙂

  3. Alex

    Traim in reluare, pregatiti emotional cu filmele sf din ultimii ani-filme care devin realitate. Ne anunta ca sa testeze piata, noroc de internet, n-au de facut eforturi prea mari pentru centralizare.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Avusesem de gând să scriu un articol despre asta, despre programarea predictivă prin filme şi literatură SF, dar aşa tare m-a obosit Dan ăla cu comentariile lui delirante, că am renunţat! 😆

  5. Alex

    Doar nu scot aia filme pe banda rulanta degeaba:-j Hm, Dan a gresit 2 virgule, nu-i spun insa unde 🙂

  6. Bucur

    este scris in Biblie despre tot acesta treaba,Dumnezeu a stiut ce plan isi facea Diavolul cu iluminati lui cu tot.Dar nui nimic ca va veni sfarsitul si cei rascumparati vor mosteni imparatia lui Dumnezeu.Nu mai este mult si va veni Domnul.
    Bucur´s last blog post ..Best gools of the week

  7. red

    daca ai inchis dreapta nu-ti pot pune nimic aici. si ce daca copiaza x sau y ce-ai scris? te ajuta mai mult daca ramin mai multi prosti? papa a cerut acum in 2015 de 2 ori statul mondial. pe avionul lui in stinga usii pe care coboara este pe albastru deja scris one world. cind se va duce la marele satan in sept in a 266 zi a anului va propune deja introducerea unei varianta a statului mondial unde prostii vor semna aderari probabil tot asa ca si la momeala cu drepturile omului. statul mondial este prevazut sa fie introdus in 2020. te duci la wikipedia la raymond kurzweil apoi cauti poreziceri si vezi acolo ca scrie. aia care spun ca nu exista conjuratie si nu cred in asa ceva sint tare prosti. bine si mai sint f multe insa ei scriu si spun tot ce vor. timpit sa fi si tot vezi ce vor!

  8. Dan Tănăsescu Post author

    De ce îţi trebuie click dreapta pentru a pune ceva aici? Nu ştii să dai Paste folosind Ctrl + V?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge