Noua Ordine Mondială foarte pe scurt

By | 1 iulie, 2013
Distribuie prietenilor!

Adam Weishaupt, un profesor german-evreu, formează Ordinul Iluminaţilor pe 1 mai 1776 în Bavaria (Germania). El este cel mai probabil un agent plătit al Rothschild, care îşi are originea, de asemenea, în Germania. Weishaupt (nume de cod Spartacus) recrutează elitele bogate în societatea sa secretă. Illuminati (Cei Iluminaţi) infiltrează loji masonice, care servesc ca acoperire pentru activităţile lor. Ei complotează pentru răsturnarea de guverne, distrugerea creştinismului, şi stabilirea unui stat colectivist (comunist n.t.) global, (Noua Ordine Mondială), pe care elitele îl vor conduce într-o zi în viitor.

Autorităţile bavareze desfiinţează Illuminati în 1784. Dar tacticile şi obiectivele ordinului sunt clar vizibile în Revoluţia Franceză din 1789 şi de asemenea, mai târziu, în comploturile globaliste şi comuniste. Această zi, 1 mai (May Day) rămâne o dată importantă pentru comunişti, anarhişti, socialişti şi progresişti.

Sursa

Dacă ştiţi asta sunteţi scutiţi de a mai studia tone de articole, cărţi sau documentare despre teoria conspiraţiei. 🙂

6 păreri la “Noua Ordine Mondială foarte pe scurt

  1. Pingback: Noua Ordine Mondială pe scurt | NewsInfo1000

  2. ChavaLito^

    in maxim 15 ani eu cred ca va aparea un guvern mondial,mai sunt putine tari care inca rezista,deja turcia si brazilia,doua tari care au o politica independenta,socialista si anti colonialista deja sunt subminate mai mult ca sigur de CIA Mossad si alte organizatii criminale de genu asta,pe Hugo Chavez l-au aranjat,ahmadinejad nu mai e la putere,inca o criza mai puternica si tarile vor accepta o Uniune Europeana Federalizata (totalitara presupun) Uniunea Euroasiatica exista,Uniunea Africana exista,mai lipseste Uniunea Asiatica si Uniunea Nord Americana declarate oficial

  3. ChavaLito^

    din cate am citit,exista o agenda de invazie extraterestra,artificiala binenteles pentru a crea Noua Ordine Mondiala,nu imi pot da seama cum de exista atatea avioane pe cer in fiecare zi,chiar si azi dimineata zburau cate 2-3 odata si imprastiau gunoie si presa tace de fiecare data
    ChavaLito^´s last blog post ..inca o tara ‘adera’ la UE

  4. Ion

    Chava eşti optimist.15 ani?Pai FMI,NATO,ONU(grosu) deja fac legea la nivel global.Apropo ://Săptămâna trecută, fără prea mult tam-tam, ministrul rus pentru situaţii de urgenţă şi reprezentanţii FEMA (autoritatea federală americană pentru gestionarea situaţiilor de criză) au semnat un acord de colaborare în situaţii de criză//.

  5. Pingback: Apara-te si spune NU Noii Ordini Mondiale | .::: CALIN ADRIAN :::.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge