Ipocrizia infectă a englezilor

By | 21 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

Asistăm cu toţii de câţiva ani la batjocura la care sunt supuşi românii din partea presei şi politicienilor din Marea Britanie. Începând cu ţiganii care le-au invadat parcurile, care le intră în case cu forţa, îi fură, tâlhăresc şi fac trafic de persoane şi prostituţie fiind asimilaţi cu întreg poporul român şi până la acuzaţii că românii i-ar îmbolnăvi pe britanici de tuberculoză şi le-ar fura locurile de muncă şi ajutoarele sociale.

În ultimul timp am avut parte de campania jignitoare din partea presei britanice la adresa posibililor imigranţi români şi bulgari, care chipurile le-ar invada ţara odată cu liberalizarea condiţiilor de muncă, pentru cei din afara Marii Britanii. Chiar şi europralamentarul Nigel Farage, pe care românii îl preţuiesc şi îl consuderă un exemplu de curaj şi demnitate, a declarat recent că ar fi fost mai bine dacă România şi Bulgaria nu ar fi intrat în Uniunea Europeană.

Şi după toate aceste jigniri şi denigrări la adresa poporului român, aud că nişte englezi vin să facă bani în România!

Potrivit unei ştiri de ultimă oră, grupul britanic de bricolaj Kingfisher a convenit plata a 75 de milioane de euro pentru cele 15 magazine Bricostore din România, sumă mai mică decât valoarea netă a activelor, a declarat joi o persoană apropiată situaţiei, transmite Bloomberg.

Nivelul preţului sub valoarea netă a activelor a fost determinat în special de faptul că dreptul absolut de proprietate se exercită pe 60% din magazinele implicate în tranzacţie, a precizat sursa.

Kingfisher a anunţat joi că a preluat de la compania franceză de retail Group Bresson cele 15 magazine Bricostore din România, cu vânzări de 131 milioane de euro anul trecut, şi ia în calcul posibilitatea creşterii afacerii pe termen lung la circa 50 de magazine.

Sursa: Gândul

Deci, după ce francezii şi-au făcut plinul, pleacă şi îi le lasă locul unor britanici, care vor să tripleze numărul de magazine din România. Asta înseamnă zeci de clădiri noi de construit şi terenuri pe care statul român le va pune la dispoziţie, totul pentru ca noii proprietari să le vândă românilor şi mai multe chestii utile „pentru casă şi grădină”.

Păi bine măi englezoilor, dacă noi românii suntem atât de hoţi, de puturoşi, înapoiaţi, jegoşi şi tuberculoşi, precum spuneţi voi, ce naiba căutaţi în România să faceţi profit din banii noştri???

3 păreri la “Ipocrizia infectă a englezilor

  1. Bogdan

    Partea cu Romania nu avea ce cauta in U.E sunt perfect de acord,de ce? Am uitat prea repede cand inainte de integrare in UE eram obligati in numele integrarii sa privatizam intr-o veselie,plus eram amenintati cu steagurile lor si rezultatul? Saracie,umilinta,batjocura UE,sclavii UE,avem cele mai mari preturi si cu venituri de rahat,asta a insemnat integrarea noastra,sa nu mai spun cu cat am fost delapidati de zeci de miliarde de euro de UE. Ii dau dreptate lui Farage ca nu aveam ce cauta in UE,dar prea tarziu ni-sa confirmat adevarul crunt despre UE. Acum avem o romanie falimentata cu o clasa politica vanduta intereselor straine si suntem la cheremul mUEi Europene.
    Bogdan´s last blog post ..Descoperiri socante: Consumul de organisme modificate genetic GMO ne pot îmbolnăvi de cancer

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Este evident că ar fi fost mult mai bine ca România să nu intre în UE, cu deosebirea majoră că acest lucru ar fi fost un avantaj pentru România, nu pentru Anglia sau Europa aşa cum vrea să dea de înţeles Nigel Farage. Ei ne-au băgat în UE pentru că ei aveau nevoie de noi ca să îşi redreseze economia, nu noi de ei, care aveam o industrie şi agricultură puternice înainte să ne-o distrugă şi nu aveam nicio datorie la bănci, spre deosebire de ei, care sunt terminaţi!

  3. Porumbelul Basist

    Scrii mereu plin de furie ca un sociopat sadea. Daca n-ai mai avea net unde sa postezi ai lua lumea la bataie pe strada? Incerci sa-ti justifici agresivitatea cu orice pretext?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge