Hillary Clinton recunoaşte că americanii au creat Al-Qaeda

By | 8 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Uitaţi aici, ca să nu mai zică nici unul din cei care îi tot dau cu teoriile conspiraţiei şi care nu cred că Al-Qaeda este o făcătură americană. Hillary Clinton recunoaşte cu gura ei că aşa-zisa grupare teroristă a fost creată şi finanţată de americani în urmă cu câteva decenii, fiind constituită din militanţi islamici antrenaţi să lupte împotriva ruşilor în Afganistan.

Sau poate şi ăsta e un trucaj? Se vede pixelul albastru? Nu e Hillary Clinton?!

4 păreri la “Hillary Clinton recunoaşte că americanii au creat Al-Qaeda

  1. Dan Tănăsescu Post author

    Dar spune Afganistan, mujahedini şi ruşi şi dacă eşti suficient de inteligent şi informat ştii că numai despre Al-Qaeda poate fi vorba. 🙂

  2. Marius

    Am văzut cel puțin două articole în care spui că Al-Qaeda este o grupare ficțională, inventată de CIA și Mossad. În articolul ăsta Hillary Clinton vorbea despre „Afganistan, mujahedini şi ruşi”, lucruri pe care mi le explica profesorul de istorie în clasa a 9-a. Nu știu dacă ne uităm la același video, dar în acesta Hillary Clinton vorbește clar despre situația forțelor arabe după terminarea conflictului. Vorbește despre implicarea americanilor în antrenarea unor oameni în interese proprii, oameni care mai apoi, folosindu-se de antrenamentul și armamentul americanilor, ani mai târziu se întorc împotriva fostilor lor aliati/stapani.
    Cum să fiu mai explicit? Hillary Clinton spune că oamenii de care americanii s-au folosit atunci, lupta impotriva lor acum. Da este adevărat. Toată lumea știe, dar nu are nicio legătură cu Al-Qaeda. Dacă gruparea există sau nu, cine a inventato, cine sta in spatele ei. Nu. Aici Hillary Clinton doar spune că vechii lor ”aliati” in lupta cu rusii au acum idei si intreprind actiuni anti-americane.
    ”Cine seamana vant, culege furtuna”, cred ca asa spune.
    Marea problema aici este urmatoarea: daca americanii nu se implicau si nu antrenau mujahedinii, mai oferea acelei zone antrenamentul si armele necesare pentru a actiona? Mai era aceea zona atat de anti-americana?
    Intradevar ar fi fost fenomenal sa iasa altcineva decat clasicii ”fosti agenti CIA” nerecunoscuti de nimeni sa spuna: ”DA, Bin Laden era angajatul lunii!”, ar fi fenomenal, dar daca nu cred ca vom vedea asa ceva cel putin in viitorul apropiat.

    Nu cred că este vreun dubiu că americanii au contribuit direct la crearea unei atmosfere antioccidentale in orientul mijlociu, la antrenarea viitorilor ”teroristi”, dar să spui că ai dovezi concrete că americanii au creat, AU CREAT INTENȚIONAT gruparea mai mult sau mai putin fictiva Al-Qaeda, inseamna ca mergi prea departe.

    ”dacă eşti suficient de inteligent şi informat ştii că numai despre Al-Qaeda poate fi vorba” – deci acum Al-Qaeda există?

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Lucrurile în practică sunt ceva mai complicate. Tu te aştepţi cumva ca Hillary Clinton să fie atât de sinceră în declaraţii publice încât să dea pe faţă toate dedesubturile şi toate şmecheriile, care ţin de serviciile lor secrete? Ăia de la Al-Qaeda sunt foşti agenţi CIA antrenaţi să lupte împotriva ruşilor în Afganistan. Până aici madam Clinton e sinceră. Minciuna vine atunci când spune că acum s-au întors împotriva americanilor. De fapt ei lucrază tot pentru americani, pentru că aceştia au nevoie de atentate teroriste şi de acest război ficţional împotriva terorismului, pentru a avea pretext să invadeze statele care nu le sunt obediente şi care nu îşi cedează resursele cartelului financiaro-corporatist. AL-Qaeda este o organizaţie fictivă în sensul că nu are nicio treabă cu terorismul islamic, ci este un departament CIA, format din etnici din state musulmane. AL-Qaeda în arabă înseamnă „baza” şi este baza de date în care erau înscrişi agenţii CIA musulmani din Afganistan şi Arabia Saudită. Hai să nu mai fim aşa de naivi şi creduli! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge