Guvernul impozitează stâlpii, dar nu şi jocurile de noroc

By | 9 decembrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Dacă vă întrebaţi de ce a ajuns România în halul în care a ajuns în ultimii 24 de ani, o mare parte a acestui fapt este din cauză că statul îmtotdeauna a taxat la sânge munca şi cinstea şi a scutit de impozitate nenumca şi şmecheria.

Aşa se întâmplă şi acum, când guvernul, după ce a pus taxe pe stâlpi, spaţii de depozitare, domenii de Internet, benzină şi orice are legătură cu activităţile lucrative, acum s-a gândit să încurajeze spiritul întreprinzător capitalist al românilor, de inspiraţie Pro TV (Te uiţi şi câştigi) şi a decis să scutească de impozit câştigurile persoanelor fizice obţinute de pe urma jocurilor de noroc.

Veniturile obţinute de către persoane fizice din jocuri de noroc tip slot-machine, videoloterie, pariuri în cotă fixă, jocuri de noroc on-line, jocuri caracteristice cazinourilor şi cluburilor de poker nu vor mai fi impozitate de Guvern, cu argumentul că autorităţile nu pot afla câştigul acestora.

Modificarea va fi operată de Guvern prin ordonanţă de urgenţă, conform proiectului obţinut de MEDIAFAX.

Sursa: Cotidianul

Altfel spus, cine munceşte să fie taxat la maximum, iar cine îşi încearcă norocul la păcănele, să fie scutit!

2 păreri la “Guvernul impozitează stâlpii, dar nu şi jocurile de noroc

  1. red

    dar s-a uitat vreodata taranul roman sa vada cum este la altii? conform obisnuintei in mod sigur nu insa da din gura aiurea ca allen 🙂 care este sigur ca asta are lagatura cu un partid anume ceea ce este o mare prostie. nicaieri in vestul iubit al taranilor tantalai nu se plateste impozit pt jocurile de noroc. mintea lor ingusta nu pricepe ca sintem condusi de afara desi se vede asta zi de zi la tv ca doar delegatiile alea ale strainilor nu sint invizibile iar in plus ambasadorii dau din gura toata ziua iar asta se intimpla numai la noi deoarece acestia stiu pe cine au scos la lumina adica citeva milioane de allen care daca n-ar fi fost ceausescu ar fi trait in cotete cu porcii si gainile asa cum era cazul inainte de 45. taranii sint vinovati de distrugerea romaniei iar aici intra toti care au ajuns in orase dupa 45. prostia lor nu are vindecare si dupa cum se vede si astazi nu sint capabili sa invete sau sa inteleaga nimic. in prostia lor fara margini taranii ii reproseaza lui ceausescu practic criza economica mondiala si cauzele acesteia din anii 80 care ca si acum s-a produs datorita unui sistem nefunctionabil al vestului. prostii n-au aflat nici astazi ce-a fost atunci si de ce!!! altfel taranii isi merita soarta. au fost si ramin o plaga pt romania dupa 1945.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge