Manual de tras ţepe

By | 29 mai, 2014
Distribuie prietenilor!

După tot ce s-a întâmplat în ultimii ani în politica românească se poate face cel mai tare manual de tras ţepe. După ce portocaliii lui Băsescu au făcut cel mai mare jaf din istoria României, lumea s-a revoltat şi a ieşit în stradă. Băsescu şi Boc au pus jandarmii să-i ciomăgească şi i-au băgat în spitale pe mulţi dintre ei iar Licuriciul a început să se îngrijoreze şi să trimită comunicate de avertizare. Aşa că a fost demarat proiectul USL, chipurile pentru salvarea României. Boc a fost dat jos şi s-a încercat păcăleala cu „tehnocratul intelectual” MRU. N-a ţinut deloc şi atunci s-a mers pe varianta guvern de opoziţie cu Băsescu la butoane. Văzându-se pe cai mari USL şi-a luat-o în cap şi a încercat să-l răstoarne pe Băsescu, dar au intervenit Licuricii, care au impus proiectul USL la guvernare, coabitare Ponta-Băssescu şi Băsescu în continuare la butoane.

Dar mai trebuiau albiţi infractorii din PDL şi asigurat un viitor pentru Băsescu, aşa că s-a început infestarea PNL cu PDL-işti masoni, care urmau să controleze partidul din interior. A urmat propaganda şi zvonurile interminabile cu „se rupe USL” şi lui Antonescu i s-a trimis Niels Schnecker, pe post de consilier, ca să-l spele bine de tot pe creier. Apoi Crin Antonescu a rupt USL şi masonul Frunzăverde a aranjat în secret trecerea PNL la PPE. Faza finală se desfăşoară acum, adică PNL fuzionează cu PDL şi în curând la fuziune se vor alătura Udrea/PMP/Băsescu, mai exact aceştia se vor numi de acum înainte liberali. Altfel spus, Partidul Albă-ca-Zăpada profeţit de Sebastian Lăzăroiu, care îi face curaţi ca lacrima pe foştii gropari ai României. Prostimea a uitat ce a păţit în 2009 – 2012 şi va vota cu entuziasm Dreapta Unificată! Halal!

3 păreri la “Manual de tras ţepe

  1. dt

    Ma framanta unde a disparut ADREAN vIDEANU,O sa apara la prezidentiale sa ne dea doct pulsul aleggerilor ?

  2. Pingback: Manual de tras țepe | Lupul Dacic

  3. red

    taranii sint servili, avari, grandomani, de un egoism criminal si desigur lasi asa ca nu se vor opune niciodata strainilor si dupa cum vezi nu au constiinta nationala implicit una sociala. pe toti care peroreaza tot felul de timpenii si sint agresivi atunci cind vad ca nu le merge intreaba-i unde erau familiile lor in anul 1940 si te vei convinge cine sint stirpiturile astea. manualul de tras tepi nu se poate face dupa ce este in ro deoarece acest manual exista in varianta lui originala si este clar ca vine din vest. cind voi avea chef o sa-ti dau si linkuri si titluri de carti care inca din titlu iti spus despre ce-i vorba adica despre modele de jefuit. ce stie vestul ala civilizat sa faca mai bine decit ceea ce-a facut toata istoria?! pt ca taranii sint prosti nu sint in stare nici sa copieze anumite moduri de tras tepi decit f tirziu iar in plus totul se face in doza de nesimtire tipica adica cusut cu ata alba ca sa vada toata lumea ce tare si mare este el si ce are. taranul parvenit nu face ceva ca sa aiba pt el ci ca sa vada lumea altfel nu are nici o valoare.asta de acum vataful sef peste tara este taran prima generatie din familia lui care a ajuns flotant in bucuresti. el este asa ca toti cei care au navalit in oras incepind cu anii 50 adica nista jafuri de nedescris.

    http://www.lifeball.org/?cat=21&lang=de

    un exemplu de valori vest alea dupa care mor taranii prosti din romania!!! vezi poza din pag de start.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge