Parlamentari unguri aruncă steagurile UE pe fereastră

By | 11 august, 2014
Distribuie prietenilor!

În Parlamentul Ungariei s-au petrecut lucruri care în România ar fi de domeniul SF-ului. Două steaguri ale Uniunii Europene au fost scoase din sala de ședințe și aruncate pe fereastra coridorului clădirii Parlamentului ungar.

Incidentul s-a produs după ce membrului partidului radical Jobbick, Tamas Gaudi-Nad, care condamna de la tribună decizia Parlamentului de a permite dobândirea de terenuri agricole de către străini, i-a fost închis microfonul. Acesta a luat steagul UE din sala de şedinţe şi a ieşit cu el pe coridor, fiind urmat de un membru independent, Balaz Reinhart, care a repetat gestul său.

Cei doi au aruncat steagurile pe fereastră în faţa jurnaliştilor, într-un act simbolic de protest faţă de colonialismul UE.

5 păreri la “Parlamentari unguri aruncă steagurile UE pe fereastră

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. anonim

    Bravo ungurilor !!!! pe cand si ai nostri lingai a lui basescu vor da exemplu de independenta de opinie? ori tarisoara mea scumpa Romania poate fi vanduta tuturor?

  3. Porumbelul Basist

    Cand o sa lese pulimea romana televizorul, internetul si telefonul, o sa aiba vreo sansa. Pana atunci canci!

  4. anonim

    porumbelule, esti convins ca pulimea ungureasca au renuntat la toate acestea?

  5. Porumbelul Basist

    Ce tari au raportul pe care il avem noi intre venitul minim pe economie si abonamentul mediu la internet? Nu degeaba costa netu cat 2 pachete de tigari. Daca aveau altii ”cultura” de bloggeri si foeumisti nu mai ieseau in strada. Romanul e vita care isi merita soarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge