Israelul foloseşte arma laser în Gaza

By | 12 august, 2014
Distribuie prietenilor!

Relatări, incluzând dovezi fotografice, arată că Israelul folosește o armă cu energie pentru a ataca ținte din Gaza. Fascicolul distructiv, considerat a fi un laser de mare putere, este emis de pe un avion identificat ca fiind un Boeing KC707 „Re’em”, configurat inițial pentru războiul electronic.

Cei care au observat atacurile menţionează că un fascicol de la un avion cu reacţie cu 4 motoare loveşte o țintă care se transformă imediat în „alb fierbinte.” După aceste atacuri, zona țintă este apoi lovită fie cu bombe sau tiruri de artilerie pentru a distruge dovezile utilizării armei cu energie, proiectată și construită de americani şi oferită ilegal Israelului.

israel arma laser

Context

Arma folosită este identificată ca parte a sistemului YAL 1, un laser COIL (laser chimic cu oxigen/iod), inițial conceput ca un sistem montat pe aeronavă pentru doborârea ICBM-urilor (rachete balistice intercontinentale n.t.). Boeing a abordat Departamentul Apărării în 2002 și până în 2004 a montat primul sistem pe un 747/400 folosit anterior de către Air India.

Boeing l-a convins pe secretarul Apărării, Donald Rumsfeld, că acest sistem, montat pe nu mai mult de 7 avioane, ar putea zbura 24 de ore pe zi, în jurul Iranului și apăra „lumea liberă” împotriva ICBM-urilor cu focoase nucleare pe care Rumsfeld credea că Iranul planifica să le utilizeze. Vă rugăm să rețineți că Rumsfeld era cel care a declarat public la televiziune că Afganistanul a fost „condimentat” cu orașe subterane deservite de legături feroviare care au sprijinit organizaţia de mărimea unei divizii Al Qaeda, care, după zece ani, nimeni nu a fost capabil să o localizeze.

Boeing a testat sistemul în 2007. Departamentul Apărării a susținut că sistemul ar putea doborî sateliți de orbită joasă și că în testele efectuate în 2010, a distrus multiple rachete de testare. Nu există nici o confirmare de încredere a acestei informaţii în afară de un comunicat de presă al secretarului Apărării de atunci, Robert Gates.

Sursa

Citind acest articol, mă gândesc dacă nu cumva firma Boeing, capabilă să producă astfel de arme avansate pentru armată, nu ar putea să construiască şi nişte avioane care pot fi comandate de la distanţă şi aruncate în aer, făcând astfel să pară că au fost doborâte cu rachete de terorişti sau separatişti pro-ruşi! 😀

O părere la “Israelul foloseşte arma laser în Gaza

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge