Extrema-dreaptă rea şi extrema-dreaptă bună

By | 27 octombrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto a fost chemat la raport la „Înalta poartă”, ca să fie tras de urechi şi să i se dea o listă cu indicaţii preţioase, aşa cum şi Ponta a primit nu demult una similară de la domnul Barroso, fost preşedinte al CE.

Americanii s-au arătat îngrijoraţi de apropierea Ungariei de Rusia, dar mai ales de „ascensiunea extremei-drepte” şi a cerut urgent măsuri în acest sens.

„America a bătut cu pumnul în masă și se pare că acum s-a auzit și la Budapesta”, a spus, pentru ATV, Kurt Volker, fostul amabasador al SUA la NATO, care a lucrat câțiva ani și la ambasada din Budapesta.

Volker crede că șeful diplomației maghiare a primit o listă cu probleme concrete de rezolvat în timpul recentei vizite efectuată la Washington, unde s-a întâlnit cu asistentul secretarului american de stat, Victoria Nuland. Diplomatul american nu crede că lista include anularea imediată a extinderii centralei nucleare de la Paks din bani rusești, dar știe cert că lui Szijjarto i s-a atras atenția cu privire la ascensiunea extremei-drepte. „Cel mai mare pericol este extrema dreaptă și noi i-am spus asta d-lui Szijjarto și este responsabilitatea guvernului să ia măsuri în acest sens”.

Sursa: DCNews

Vedeţi voi, aşa cum reaminteam nu demult, pentru a nu ştiu câta oară, americanii folosesc mereu dubla măsură, în funcţie de interesele pe care le au într-o anumită conjunctură şi într-un anumit moment. Aşa este şi în cazul de faţă. Dacă extrema-dreaptă din Ungaria vizează doar interesul naţional şi plus de asta mai face şi cu ochiul Rusiei, atunci este nasoală şi trebuie luate măsuri urgente.

În schimb, extrema-dreaptă din Ucraina, unde hoardele de nazişti sponsorizaţi din exterior şi/sau de oligarhii sionişti din interior, măcelăresc şi torturează civili nevinovaţi şi comit tot felul de atrocităţi, pentru că este pro SUA/NATO/UE, este o extremă-dreaptă democratică, legitimă şi care are tot sprijinul Occidentului.

2 păreri la “Extrema-dreaptă rea şi extrema-dreaptă bună

  1. Pingback: Extrema-dreaptă rea şi extrema-dreaptă bună |

  2. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge