Preşedintele care luptă împotriva ţării sale

By | 7 decembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

În ultimul timp nu am mai urmărit conferinţele de presă de la Cotroceni ale lui Traian Băsescu, dar azi am văzut din întâmplare, la TVR, un fragment din ultima apariţie televizată a suspendatului.

Băsescu îi certa pe cei de la FMI, în eventualitatea întreruperilor acordurilor cu România. Spunea că, dacă ţara noastră nu va mai avea acorduri cu ei, asta ar însemna „o bilă neagră” şi instituţia internaţională ar ieşi „cu imaginea şifonată”.

Vasăzică, preşedintele meu este mai preocupat de imaginea FMI decât de interesul cetăţenilor şi în definitiv interesul naţional, al ţării, pe care pretinde că o conduce!

„Preşedintele meu”, e doar un fel de-a spune, pentru că ştim cu toţii, Băsescu a rămas preşedinte după ce a fost demis cu 7,4 milioane de voturi, doar în urma presiunilor cancelariilor străine care îl protejează. De aceea acest „preşedinte” îşi permite, chiar şi în ultimele zile de mandat, să lupte împotriva propriei ţării, cerându-le celor de la FMI să înrobească şi pe mai departe România şi să ne controleze economia, aşa cum au făcut-o şi până acum.

O părere la “Preşedintele care luptă împotriva ţării sale

  1. anonim

    …Acest suspendat are in el pe MAMONA…
    sa vvedem ce se va intampla la anul cu MAMONA….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge