În filosofia satanică New Age războiul e ceva bun

By | 25 ianuarie, 2015
Distribuie prietenilor!

Pentru mulţi dintre voi… Războiul Mondial a fost un dezastru suprem, o agonie ce trebuie evitată în viitor, cu orice preț, o întâmplare cumplită și înspăimântătoare indicând răutatea omului și incredibila indiferenţă oarbă al lui Dumnezeu. Pentru noi, pe partea interioară, războiul mondial a fost de natura unei intervenții chirurgicale majore făcută într-un efort de a salva viaţa pacientului. Un germene streptococcic violent și o infecție au amenințat viața umanității (vorbind în simboluri) și o operație a fost făcută cu scopul de a prelungi oportunitatea și salva viața, nu pentru a salva forma. Această operațiune a fost un mare succes. Microbul, pentru a fi siguri, nu este eradicat și își face simțită prezența în zonele infectate din corpul omenirii.

O altă intervenție chirurgicală poate fi necesară, nu pentru a distruge și a termina civilizația actuală, ci pentru a disipa infecţia şi a scăpa de febră. S-ar putea, totuşi, să nu fie necesar, pentru un proces de disipare, distribuţie şi absorbţie, ca acesta să continue şi să poată dovedi că este eficace. Haideţi să depunem eforturi în acest scop. Dar, în același timp, să nu uităm niciodată că este Viața, scopul și destinul ei intențional dirijat ceea ce este important; și, de asemenea, că, atunci când o formă se dovedește inadecvată sau prea bolnavă, sau prea paralizată pentru exprimarea în acest scop, nu este – din punct de vedere al ierarhiei – niciun dezastru atunci când forma trebuie să dispară. Moartea nu este un dezastru de temut; activitatea Distrugătorului este într-adevăr crudă sau nedorită.

Alice Bailey – „Education in the New Age”, 1954, pag. 111-112

Nu vi se pare cunoscut acest discurs?! Nu se vorbeşte azi întruna, despre crize, războiul ca unică soluţie a ieşirii din criză, despre măsuri economice „dure, dar necesare”, despre austeriate, „ieşirea naturală din sistem”, despre „operaţiuni chirurgicale” ale guvernelor, pentru „salvarea pacientului”, sau „extirparea tumorii”?!

Am postat acest citat ca să vedeţi din ce ideologie satanică/fascistă provin aceste idei. Este vorba de mişcarea New Age, prin care Illuminati vor să instaureze Noua Ordine Mondială.

O părere la “În filosofia satanică New Age războiul e ceva bun

  1. Pingback: Noutăți 2015 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge