Când are nevoie România de un guvern de tehnocraţi?

By | 23 iunie, 2015
Distribuie prietenilor!

Răspunsul e cât se poate de simplu: tehnocraţii intră în joc atunci când clasa politică nu mai poate executa ordinele primite din afară de la străini. Aceasta se poate întâmpla fie pentru că în ţară este prea mare mare haos, taberele politice luptându-se între ele pentru putere, ori una dintre grupări se opune schimbărilor impuse de FMI sau cancelariile străine, fie pur şi simplu pentru că politicienii sunt atât de compromişi şi lipsiţi de credibilitate încât populaţia nu ar mai accepta nimic venit din partea lor.

Tehnocraţii sunt uneltele cele mai de preţ ale globaliştilor. Ei sunt şcoliţi în străinătate, în Occident, la universităţi de prestigiu şi fac specializare pe la diverse organizaţii internaţionale globaliste, precum FMI, Banca Mondială, ONU, Comisia Europeană, sunt membri ai Clubului de la Roma, CFR, Comisia Trilaterală, Bilderberg ş.a. Plus de asta se bucură de multă autoritate publică fiind văzuţi ca experţi şi profesionişti desăvârşiţi şi cel mai important, „neimplicaţi politic”.

Dacă vă mai amintiţi, după haosul generat de guvernarea CDR şi de mineriada lui Miron Cozma, a fost instalat la guvern Mugur Isărescu, care imediat a concesionat exploatarea de la Roşia Montană către Gabriel Resources şi prin intermediul lui Traian Băsescu, la vremea aceea coordonator al programelor PSAL, a pus bazele contractului cu Bechtel şi privatizarea Petrom.

După protestele din ianuarie 2012 şi căderea guvernului Băsescu-Boc, care au dus la prăbuşirea planurilor mafiei portocalii conduse de Băsescu, a fost adus în funcţia de prim-ministru „tehnocratul” Mihai Răzvan Ungureanu şi el şcolit şi instruit prin străinătăţuri pentru a servi cât mai bine interesele altor puteri. Imediat s-a dat liber la explorările Chevron pentru gaze de şist şi s-a încercat, fără succes, privatizarea Cuprumin.

Acum asistăm la o încercare disperată de răsturnare a guvernului Ponta. Victor Ponta a mers în ultimul timp cam împotriva curentului: a redus CAS-ul, a redus TVA la alimente la 9%, a dublat alocaţiile, a reîntregit salarii şi pensii, a avut chiar tupeul să vândă titluri de stat direct către populaţie, intenţionează să reducă TVA-ul general la 19%, începând de la anul, dar poate cel mai grav, nu prea mai vrea să încheie încă un acord cu FMI. Şi acest lucru nu este deloc pe placul puterilor globaliste.

Prin urmare se fac tot felul de manevre, mai mult sau mai puţin la vedere, pentru îndepărtarea lui Victor Ponta şi a PSD de la guvernare. În locul actualului executiv se aude că vom avea din nou un guvern de tehnocraţi, care se pare că va fi condus, în primă instanţă, de Cătălin Predoiu – un celebru „lingător de clanţe pe la ambasade”, conform exprimării lui Băsescu – şi mai apoi va fi introdus în scenă Călin Georgescu, un alt fost mason şi membru al Clubului de la Roma, la fel ca şi Mugur Isărescu.

O părere la “Când are nevoie România de un guvern de tehnocraţi?

  1. Pingback: Democratie si tehnocratie de dreapta! | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge