Cluburile underground şi energiile malefice

By | 11 noiembrie, 2015
Distribuie prietenilor!

V-aţi întrebat vreodată de ce toate aceste cluburi, fie ele de rock, house, hip-hop şi în general toate aceste localuri destinate petrecerilor şi dezmăţului sunt amplasate în locuri ciudate, tenebroase, în subsoluri, clădiri dărăpănate sau foste hale industriale şi fabrici comuniste dezafectate? De la prediclecţia pentru astfel de locuri vine şi denumirea de cluburi underground sau muzică underground. Dar de ce „underground?”

Poate fi vorba doar de o coincidenţă sau poate fi o alegere intenţionată, dar se ştie clar că aceste locuri generează şi concentrează în interiorul şi în jurul lor o serie de energii negative, malefice, dăunătoare pentru sănătatea şi viaţa organismelor vii.

Planeta noastră este străbătută de o reţea vastă de energii telurice, care o cuprind în totalitate şi care se întretaie formând nişte noduri, în care potenţialul malefic este amplificat. Radiesteziştii cunosc foarte bine această reţea şi o pot pune în evidenţă prin măsurători cu ansa radiestezică.

Specialiştii în arta chineză Feng Shui numesc aceste linii energetice „dragoni” şi în mod tradiţional se evită construirea de locuinţe în locul unde se află nodurile energetice ale reţelei, aceste locuri fiind considerate malefice şi aducătoare de ghinion, boală sau chiar moarte pentru cei care locuiesc în casa respectivă.

În mediul subteran, aceste energii telurice sunt mai puternice şi de aceea efectele lor asupra oamenilor sunt mai pronunţate. Acest lucru poate fi confirmat de oamenii care prin natura profesiei lor sunt obligaţi să petreacă mult timp în subteran, cum ar fi, de exemplu, cei care lucrează la metrou sau în depozite aflate la subsol.

Fostele hale industriale şi fabrici, din cauza aglomerării mari de betoane şi metal organizate în structuri paralelipipedice sunt şi ele generatoare şi concentratoare de energii telurice negative. Din păcate, aproape la fel de malefice sunt şi blocurile din beton, în care cei mai mulţi dintre noi locuim şi acest lucru se simte mai ales în cazul celor care petrec mult timp acasă sau la serviciu, în aceste spaţii închise. Dacă aţi observat, lăcaşurile de cult creştine, musulmane sau ale altor religii au acoperişurile în formă de cupolă sferică sau ovoidală, această formă fiind generatoare de energii benefice.

Revenind la cluburi, pe lângă această energie negativă generată în mod natural se mai adaugă şi energia negativă şi informaţia impură generate fie de ritualurile satanice sau de activităţile imorale practicate în aceste locuri, cum ar fi consumul de alcool, droguri, orgiile sexuale, spectacolele obscene etc.

Acumularea în timp de energii şi informaţii negative cu potenţial malefic, poate genera, când anumiţi factori şi condiţii favorizante se întâlnesc, la un moment dat, tragedii şi accidente îngrozitoare, precum cel produs pe data de 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti.

6 păreri la “Cluburile underground şi energiile malefice

  1. Dan Tănăsescu Post author

    @Marian: Poate că acea biserică era blestemată, sau pe capul copiilor a fost aruncat un blestem. Nici bisericile nu sunt scutite de atacurile energetice negative.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    @Qu: Dacă ar arde „camera de şedinţe a Parlamentului”, oricare dintre ele, asta nu ar rezolva nimic. Nu parlamentarii sunt problema nr.1 a României! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge