Vânzarea şi distrugerea României prin legislaţie

By | 5 martie, 2016
Distribuie prietenilor!

Multă lume realizează deja că cei care au acaparat Statul român după lovitura de stat din decembrie 1989, nu au făcut altceva, în ultimii 26 de ani, decât să vândă ţara şi interesele poporului român unor multinaţionale, bănci şi puteri străine.

Nu ştiu însă câţi oameni realizează că această vânzare şi distrugere a României este făcută nu prin corupţie şi infracţionalitate, aşa cum manipulează mass-media, ci pur şi simplu prin adoptarea unei legislaţii interne sau punerea în aplicare a unor acte normative venite de la Bruxelles, care au exact acest scop.

În primul rând legislaţia actuală favorizează clar companiile străine în defavoarea celor româneşti şi a cetăţenilor români. Multinaţionalele nu doar că sunt scutite de o serie de taxe şi impozite, primesc terenuri şi infrastructură gratis, au imunitate în faţa legii, ci mai mult, primesc şi ajutoare de la Stat, care, dacă ar fi acordate românilor, ar fi considerate ilegale.

Aceste ajutoare constau fie în bani, sau garanţii de stat pentru credite de finanţare, fie indirect, prin scutirea de la o serie de taxe, care astfel sunt transferate, populaţiei şi micilor întreprinzători autohtoni. Un ultim astfel de exemplu care îmi vine în minte este scutirea unor mari firme străine de taxa pentru certificate verzi din factura la energie electrică.

Mai mult, Statul român nu numai că favorizează aşa-zişii „investitori străini” în dauna românilor şi a capitalul românesc, ci adoptă şi legi şi aplică „norme europene”, care scot pur şi simplu micii întreprinzători şi companiile româneşti din circuitul economic.

De exemplu, se stabilesc anumite norme la Bruxelles, legate de numărul de microorganisme din lapte şi producătorii români sunt obligaţi să cumpere nişte tancuri de răcire, care sunt bineînţeles de import şi foarte scumpe. Ţăranii români, neavând atâţia bani, vor fi imediat scoşi de pe piaţă şi locul lor va fi luat de multinaţionale străine care, având putere financiară mult mai mare, vor putea respecta standardele impuse de UE.

De la 1 ianuarie, în România nu va mai putea fi comercializat decât lapte conform. Sute de mii de țărani care mai câștigau ceva bani din vânzarea laptelui la piață rămân fără principala sursă de venit, iar statul pierde, deoarece aceștia nu vor mai plăti nici măcar taxa pentru închirierea tarabelor.

Numărul total de germeni existenţi în lapte nu trebuie să depăşească 100.000 de germeni/ml, iar numărul de celule somatice trebuie să fie sub 400.000 de celule/ml, pentru ca laptele să fie conform cu normele europene de calitate. Pentru a opri înmulțirea germenilor din lapte, acesta trebuie adus la o temperatură de cel mult 4 grade Celsius în termen de două ore de la muls. În aceste condiții, țăranii trebuie să facă investiții în echipamente, cum sunt tancurile de răcire.

Sursa: ŞtiriAgricole.ro

O altă metodă de spoliere a avuţiei naţionale este sifonarea banilor din bugetul naţional şi al serviciilor publice în conturile unor firme private străine.

Cel mai bun exemplu pe care l-aş putea oferi este din domeniul sistemului medical, super căpuşat, despre care se face mult caz, că ar fi subfinanţat, că nu sunt bani pentru medicamente, spitale, echipamente performante etc. Cu toate acestea din sistemul de sănătate se sifonează sume uriaşe, cum ar fi cazul următor, în care spitalele româneşti, în loc să îşi ardă singure deşeurile medicale, varsă anual milioane de euro în conturile unei firme americane.

Afacerile cu tratarea şi eliminarea deşeurilor periculoase a început în 2005, atunci când statul român a hotărât să închidă toate incineratoarele din spitale pe motiv că nu sunt conforme cu normele UE. În paralel, a alocat fonduri de aproape 30 de milioane de lei pentru deschiderea de incineratoare noi, private. Singura firmă care a apărut instantaeu la noua masă pusă a fost IF Tehnologii, controlată de câțiva oameni de afaceri din Cluj și de un constănțean, rudă de-a primarului de la Constanţa, Radu Mazăre. Conform Gazetei de Cluj, la această societate făceau coadă toate spitalele și laboratoarele din Transilvania și toate echipele de la BCCO care așteptau la rând cu sacii cu droguri care urmau să fie incinerate. La nivel național, situația avea o alură de monopol pentru că în toată țara funcționau patru firme care dețineau incineratoare conforme cu Uniunea Europeană. În 2011 însă, IF Tehnologii se vinde concernului Stericycle.

Sursa: Cotidianul

Deci, mai întâi Statul realizează că incineratoarele din spitalele româneşti nu sunt „conforme cu normele UE” şi bagă bani în incineratoare private, care ajung mai apoi pe mâna unei corporaţii americane, care încasează sume imense ce puteau folosite pentru medicamente şi dotările spitalelor respective sau pentru salarizarea personalului. Şi pe de altă parte propagandiştii urlă că nu sunt bani de spitale din cauza catedralelor!

Din aceeaşi categorie de ticăloşii face parte şi închiderea Institutului Cantacuzino, pe acelaşi motiv că nu respectă standardele europene. Dar cum se face oare că acest institut a produs atâţia ani vaccinuri de calitate şi sigure, care nu au creat nciun fel de probleme, iar acum, când Statul cheltuie anual sute de milioane de euro pe vaccinuri străine, copiii se îmbolnăvesc pe capete sau chiar mor, din cauza substanţelor periculoase din aceste vaccinuri corporatiste, despre care se spune că sunt concepute pentru reducerea populaţiei?

Din Institutul Cantacuzino din Iaşi, unde se produceau anual până la 15 milioane de fiole cu singurul vaccin antigripal românesc, a rămas, la 62 de ani de la înfiinţare, doar o clădire cu porţi ferecate cu lacătul, cu geamuri sparte şi năpădită de buruieni.

Filiala ieşeană a Institutului Cantacuzino, închisă în februarie 2014, a desfăşurat o cercetare revoluţionară în medicină, dezvoltând, printre altele, anatoxina tetanică, Polidinul sau un vaccin pentru tratarea tularemiei.

Sursa: Mediafax

11 păreri la “Vânzarea şi distrugerea României prin legislaţie

  1. Cugetatoru'

    Practic, ne-am facut cu manuta noastra si continuam sa ne sapam singuri groapa ( in caz ca, daca nu va mai exista cineva sa ne ingropa). Majoritatea nu vad mai departe decat de propriul buzunar si nici nu vor sa creada ca unele lucruri chiar se petrec ( ci nu acele care le vezi prin mass-media , mai ales acele kkt-uri de entertainment ca sa adoarme prostimea in somnul adanc intr-o PROSTIE GENERALIZATA si luate intr-o proportie zilnica ca purul adevar , doar ca adevarul nu il vei afla de la ei si nici de la Doamne Doamne ci trebuie sa-l cauti personal ; PRACTIC sa vezi cu ochii tai, daca esti in stare…..si din pacate majoritatea REPET , nu stiu pe ce lume traiesc: unii cred ca totul ce zboara se mananca, ceilati sunt mai retractabili si inghite doar ce li se ofera ( pe paine sau fara:).

    Trist dar adevarat…ca altfel daca lucrurile stateau mai binisor n-am mai vorbi despre ele ( n-am mai ironiza masele de oameni vii dar fara vlaga cat si cu creierul vlaguit sau spalat) si ne-am vedea de ale noastre ( dar pana atunci….cineva trebuie sa le atraga atentia…ca ceva nu e in regula si ca ar trebui sa fie constienti la ce li se pregateste sau mai rau , la ce au luat parte dar „saracii” de ei nu stiau nici macar de unde provin acele ja.vre ordinare si mai ales …. la ce le-a stat capul cand au reusit si continua sa aiba succes in continuare cu planul lor atata timp cat majoritatea priveste in alte parte sau nici macar nu stiu in ce directie sa o ieie sau din ce directie:):).

    Mai sumbru decat atat nu poate fi…cand vezi totul in jurul tau dar majoritatii sa nu le pasa , catusi de putin!

  2. Pingback: Multă lume realizează deja că cei care au acaparat Statul român după lovitura de stat din decembrie 1989,… | Lupul Dacic

  3. Gheorghe Deresu

    Imi aduc aminte de povestile bunicului, fara carte multa, despre primul razboi mondial si viata din armata. Atunci, prin anii 1960, imi spune cum vine cu reforma si privatizarea, pe care am trait-o din plin dupa 1989. In conceptia bunicului tot ce nu era bun in ograda era reforma si trabuia aruncata la privata. Periodic privata devenea neincapatoare si trebuia refacuta. Actiunea de refacere a privatei bunicul o denumea privatizare. Cam asa s-a facut reforma in Romania moderna. Cata dreptate a avut bunicul…

  4. AL CHEMISTUL

    –duminica 6 martie 2016 tot ceru PLOIESTIULUI a fost brazdat de zeci si deci de ‘dare’ (unele perpendiculare) de…chemotrails…dar vad ca nimeni nu s-a sesizat…
    —asta ca o adaugire la ce a fost spus mai sus…remarcand si faptul ca s a gasit o ‘inginerie’ ca sa ne faca vulnerabili si,eventual sa depindem de stat (ca aia in occident0,ca dehdoar 90% dintre romani sunt proprietari,nu ca doar 50% ca aia de afara…
    —‘adaugiri’ptr NWO

  5. Pingback: Multă lume realizează deja că cei care au acaparat Statul român după lovitura de stat din decembrie 1989, nu au făcut altceva, | Lupul Dacic

  6. Pingback: Cum este vândută și distrusă România cu ajutorul Bruxelles-ului... -

  7. Pingback: Cum este vândută și distrusă România cu ajutorul Bruxelles-ului | RNL.ro

  8. Pingback: Cum este vândută și distrusă România cu ajutorul Bruxelles-ului

  9. Pingback: Cum este vândută și distrusă România cu ajutorul Bruxelles-ului… - România Veche

  10. Pingback: Vânzarea şi distrugerea României prin legislaţie – Stirile eZZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge