Promovăm sodomia cu psihologia

By | 24 septembrie, 2016
Distribuie prietenilor!

Am văzut aseară pe TVR la ştiri că o tânără frumoasă şi liberă, venită din Anglia, unde a studiat psihologia, a făcut un studiu în urma căruia a aflat că părinţii din România nu cumpără niciodată băieţeilor ursuleţi de pluş roz, ci doar de alte culori. De asemenea fetiţelor le cumpără doar păpuşi Barbie şi alte jucării pentru fetiţe, iar băieţeilor doar maşinuţe, trenuleţe, pistoale şi alte jucării pentru băieţei. În opinia ei, prin aceasta părinţii din România afectează grav dezvoltarea şi personalitatea copiilor şi asta nu e bine!

Mai exact, băieţeii sunt împiedicaţi să devină homosexuali şi fetiţele lesbiene şi acest lucru le afectează tare nasol „dezvoltarea”! Asta învaţă tinerii frumoşi şi liberi, plecaţi la studii în UK!

2 păreri la “Promovăm sodomia cu psihologia

  1. Daniel Mois

    Hai sa nu GENERALIZAM! O parere a unei persoane, oricat ar fi ea de extremista sau devianta, nu poate sa fie echivalata cu etichetarea intregii bresle.
    Intr-adevar exista un curent acolo, de acceptare si de diluare a sentimentului de vinovatie pe care il simt minoritatile respective. Sentiment toxic, care le face vulnerabile, si care poate fi diminuat prin acceptarea lor, si nu ascunderea in negare a diferentelor care EXISTA, indiferent de parerile noastre.
    De aici pana la unele extreme nu e decat un pas, si daca una persoana sare calul, nu inseamna ca intreaga breasla merita sa primeasca o eticheta.
    Daniel Mois´s last blog post ..Rezultatele vorbesc!

  2. john smith

    Pretenash (daniel mois), chiar asa , hai sa nu generalizam. Un caz izolat, parerea unei persoane extremiste si deviante nu prea are ce cauta la televiziunea nationala, care are ca scop EDUCAREA (nu manipularea) prostimii. Personal nu am absolut nimic cu homosexualii, dupa parerea mea sunt simpli bolnavi, dar nu sunt de acord cu promovarea acestora. Sa stea linistiti in banca lor, nu-i ameninta nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge