Oamenii cred în masoni şi Illuminati în loc de Dumnezeu

By | 18 septembrie, 2016
Distribuie prietenilor!

Există o anumită categorie de oameni care iau în derâdere teoriile conspiraţiei şi informaţiile postate pe Internet legate de masoni, Illuminati şi Noua Ordine Mondială, spunând că, dacă aceste informaţii ar fi adevărate şi de valoare, atunci acei masoni şi Illuminati nu ar permite ca aceste informaţii să fie publice.

Este un mod simplist şi naiv de a privi lucrurile. Opinia mea este că aceste informaţii şi teorii sunt publicate şi răspândite chiar de masoni, Illuminati şi cei care conspiră pentru o Nouă Ordine Mondială, pentru că doresc ca aceste lucruri să fie cunoscute şi însuşite de cât mai multă lume.

Explicaţia e simplă! Dacă analizăm aceste informaţii constatăm că, în cazul teoriilor conspiraţioniste legate de Noua Ordine Mondială, sunt două categorii de publicaţii: unele care le conferă Elitelor o aură de mister şi putere nemăsurată, care inspiră teamă şi supunere în rândul maselor şi o altă categorie care batjocoreşte, denigrează, desacralizează şi critică constant Biserica şi religia creştină.

Aşa se face că oamenii nu mai cred în Dumnezeu, nu mai respectă Biserica şi clerul, îşi permit să critice să ia în derâdere, să chestioneze şi să analizeze „raţional“ datinile şi miturile creştine, dar în acelaşi timp cred tot mai mult în bazaconiile cu Illuminati, reptilieni, extratereştri, arme secrete, cunoştiinţe ţinute ascunse de milenii de societăţile secrete etc.

Cred că aţi priceput care este scenariul! Cei care vor să instaureze Noua Ordine Mondială vor să distrugă creştinismul şi celelalte religii şi să le înlocuiască cu o nouă religie, globală, în care Elitele să fie noii zei, sau mesagerii acestora, adică reprezentanţii extratereştrilor.

Pentru aceasta, sub pretextul dezvăluirii unor conspiraţii şi al luptei anti-Sistem, răspândesc această nouă religie, de esenţă satanică, pentru ca un mare număr de oameni naivi şi ignoranţi să o accepte şi să şi-o însuşească, fără să îşi dea seama.

Pe scurt, prin anumite teorii ale conspiraţiei, create tot de cei aflaţi în vârful Sistemului, se doreşte înlocuirea treptată a credinţei creştine în Dumnezeu şi Iisus Hristos, cu credinţa în masoni, Illuminati şi extratereştri (demoni). Astăzi oamenii nu se mai tem de Dumnezeu, ci de masoni, Illuminati şi de evrei. Şi această teamă impune automat şi o formă de respect şi veneraţie.

PS: Asta nu înseamnă că nu există conspiraţii reale şi informaţii adevărate, publicate de oameni cinstiţi şi de bună credinţă, dar acestea sunt amestecate cu multe minciuni şi denaturări ale realităţii, pe care numai o persoană foarte inteligentă şi cu multă intuiţie le poate discerne. 🙂

3 păreri la “Oamenii cred în masoni şi Illuminati în loc de Dumnezeu

  1. Ion BOBIA

    Domnule Tanasescu, indiferent de adevarul/neadevarul celor exprimate, va intreb, nu pentru a va combate dar nici contrariul, ci realmente interesat. De unde va vine siguranta cu care formulati totul? Cum de nu aveti dubii? Pare sa fie o „stiinta foarte exacta” cea pe care o detineti si va permite sa va exprimati asa. Pe ce cale v-ati insusit-o? Cat timp v-a luat sa-i patrundeti esenta?… Ajuns aici am citit sectiunea Despre mine. Tot respectul! Intrebarile mele raman. Principala: cum de nu manifestati dubii?

  2. nu conteaza

    Aveti o manie cu mistificarea, cu ocultismul, demonizarea…la voi sta binele, la voi sta adevarul. Cei care sunt invocati in text sunt alti inepti cu nu stiu ce convingeri, alte maimute cu finantele pe mana – cica evolutie :)), Darwin asta e de tot rasu’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge