Botnițari vs. anti botnițari

By | 26 octombrie, 2020
Distribuie prietenilor!

În ultima vreme au apărut tot felul de tiriplici care își fac un titlu de glorie din a-i ridiculiza, batjocori sau chiar înjura pe cei care poartă mască. Probabil astfel ei se simt mari eroi și ”luptători anti-sistem”, dar în realitate asta este doar o mare dovadă de prostie. Împărțirea cetățenilor în tabere antagoniste, dezbinarea populației, nu înseamnă luptă anti-sistem, ci un prețios ajutor voluntar dat implementării agendei globaliste. Oculta Globalistă exact asta își dorește: proștii să se bată și să se omoare între ei, în timp ce miliardarii își umplu buzunarele și avansează planul N.O.M. Plus de asta, dezbinarea și tulburările sociale oferă un pretext în plus ”Sistemului” să instaureze Legea Marțială și Statul Polițienesc hi-tech.

Pe vremea când masca nu era obligatorie, era obligatorie doar în spații închise sau în spații deschise aglomerate și cu toate astea unii o purtau peste tot, inclusiv pe stradă, asta era o dovadă de prostie, de frică irațională și de conformism exagerat față de scenariul oficial al autorităților din 3 motive:

  • virușii nu se iau în aer liber,
  • masca nu te protejează de agenți patogeni (scrie pe ambalaj),
  • Covid-19 este un virus imaginar.

Dar și în acest caz, cei conștienți de situația reală, trebuiau doar să îi învețe pe cei exagerat de precauți să se comporte așa cum trebuie și să facă asta fără bravadă, fără insulte și ridiculizări.

Acum, când masca este obligatorie peste tot, este o dovadă de prostie și teribilism să nu te conformezi și să intri în conflict cu cei care se conformează, pentru că autoritățile trebuie respectate, dacă vrem să avem ordine socială și un stat funcțional, chiar dacă cei aflați la guvernare acționează la limita legalității sau mai puțin legal. În caz contrar înseamnă că în loc de o țară civilizată, avem doar un teritoriu unde este război civil, revoluție sau mai grav, o lume ca în filmele din seria ”Mad Max”.

Personal, în ceea ce privește ”protecția” și ”măsurile de prevenție”, deși nu cred o iotă din ce spun autoritățile și mass-media, am făcut doar ce am fost obligat, mai mult sau mai puțin, prin lege. Acum, pentru că masca este obligatorie peste tot, mă conformez, dar în așa fel încât acest lucru să nu îmi afecteze sănătatea și să nu umflu deloc buzunarele mafioților, care fac mega-afaceri cu măști. Dacă are o inteligență cel puțin medie, oricine poate face acest lucru.

PS: De câte ori trebuie să iau o decizie fac o evaluare a riscurilor – în cazul de față, care sunt riscurile dacă port mască și dacă nu port mască – și întotdeauna aleg varianta cu riscul mai mic.

4 păreri la “Botnițari vs. anti botnițari

  1. Angelica

    Nu te mai chinui, e în zadar crede-mă. Lasă-i să doarmă iar când se vor trezi va fi prea târziu

  2. Stela

    Da, aveți perfectă dreptate în ceea ce spuneți. De asemenea am aceași părere despre strategia împărțirii în două tabere dar îmi este încă foarte, foarte greu să mă obișnuiesc și să mă conformez. Deși știu că la nivel personal, de cetățean simplu, în aceste momente nu pot face nimic, conștiința parcă nu mă lasă în pace. În Sfânta Biserică îmi va fi cel mai greu dacă voi fi nevoită să stau cu masca acoperindu-mi fața.

  3. Iulian

    Masca chirurgicala nu protejeaza de nimic. Aceasta a fost conceputa sa protejeze doar un camp de operatie chirurgical pe termen redus. Nimic mai mult. In rest este gargara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge