Falşii luptători anti-sistem

By | 20 iunie, 2014
Distribuie prietenilor!

V-aţi întrebat vreodată de ce s-a produs explozia asta de pe Internet şi din mass-media în general, de materiale legate de teoriile conspiraţiei şi de aşa-numita luptă anti-sistem?! Dacă toate aceste informaţii sunt adevărate şi periculoase pentru Oculta Mondială, care dirijează sistemul de dominaţie al lumii, atunci de ce aceste informaţii nu sunt cenzurate şi cei care le propagă eliminaţi? Nu numai că informaţiile nu sunt cenzurate şi propagatorii lor reduşi la tăcere, ba dimpotrivă, toate aceste site-uri, articole, cărţi, documentare, posturi de radio, mişcări „independente” sunt promovate intens, au finanţări de milioane de dolari, fac vizualizări record pe Youtube şi par să aducă şi profituri destul de însemnate.

Asta este din cauză că toţi aceşti luptători anti-sistem şi experţi în teoriile conspiraţiei, sunt de fapt tot oameni ai sistemului şi constituie aşa-numita opoziţie controlată. Cei aflaţi în vârful piramidei s-au temut întotdeauna de posibilitatea ca cei de jos, masele, să se organizeze şi să se constituie într-o opoziţie reală la sistemul creat de cei de sus. Aşa că şi-au luat din timp măsuri de siguranţă prin crearea acestei opoziţii controlate, adică organizând chiar ei mişcări anti-sistem, prin care să păcălească mulţimile şi în acelaşi timp să controleze apariţia unor mişcări autentice „de la firul ierbii”.

Aşa au apărut comunismul, naţionalismul, libertarianismul, mişcările pentru drepturile unor minorităţi, ecologismul etc. Şi tot la fel au apărut tot felul de luptători anti-sistem şi experţi în conspiraţii de genul lui Alex Jones, David Icke, Ron Paul, care de fapt sunt falşi lideri şi agenţi de dezinformare ai serviciilor şi societăţilor secrete.

Prin opoziţia controlată, pe de-o parte se ţin în frâu şi se înglobează mişcările autentice, pe urmă se manipulează opinia publică în direcţia dorită de Elite, iar pe de altă parte se menţine populaţia în permanentă dezbinare şi confuzie, pentru a nu-i da posibilitatea să se emancipeze şi să se organizeze.

Dacă nu v-aţi lămurit încă, observaţi puţin ce efect are propagarea tuturor acestor informaţii despre conspiraţii, Noua Ordine Mondială, despre crize, războaie mondiale, presupuse apocalipse sau invazii extraterestre! În loc să mobilizeze oamenii la luptă şi să-i facă să respingă toate aceste scenarii, aceştia devin tot mai resemnaţi şi acceptă toate aceste lucruri, ca pe nişte evenimente şi transformări inevitabile şi chiar necesare. Toată lumea pare să accepte că va veni Noua Ordine Mondială, toată lumea este deja obişnuită cu ideea cipurilor RFID, tot mai mulţi consideră că criza mondială e un fenomen firesc şi că singura soluţie este un al treilea război mondial. Şi asta este exact ce îşi doresc Elitele!

O părere la “Falşii luptători anti-sistem

  1. Pingback: Pentru ca din ce in ce mai multa lume incepe sa-si dea seama, ca ceva nu e în neregulă cu sistemul, PĂPUȘARII GLOBALI pregătesc false grupuri/pagini/site-uri ANTI-SISTEM, care sunt finantate tot de ei. | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge