Manipularea perfidă cu Ivermectina și medicii anti-sistem

By | 4 martie, 2021
Distribuie prietenilor!

Oligarhii globaliști în disperarea lor de a convinge populația că pandemia este reală și vaccinarea absolut necesară, folosesc cele mai parșive și subtile metode de manipulare.

O astfel de manipulare extrem de perfidă și de ticăloasă este cea cu medicamentele minune, foarte eficiente și ieftine, care te vindecă de Covid, dar dar care sunt retrase de pe piață și contestate de industria Big Pharma.

La început a fost povestea cu hidroxiclorochina, inspirată dintr-un serial SF din 2001 și lansată de însuși marele ”salvator” al omenirii Donald Trump. Acum nu se mai aude nimic despre acest medicament și de efectele lui miraculoase, marea dezbatere la nivel mondial fiind despre ivermectină, un antiparazitar, care cică ar da rezultate foarte bune și rapide în cazul bolnavilor infectați cu virusul imaginar Covid-19 aka SARS CoV-2.

În ce constă perfidia manipulării? Păi sunt dezbateri aprinse pe tema dacă ivermectina este de uz veterinar sau uman, se spune că e ieftină, că vindecă rapid Covidul, că Oculta a retras-o de pe piață, o serie de medici ”independenți” se laudă cu cazurile lor tratate cu succes cu medicamentul minune, dar se trece cu vederea dezbaterea celui mai important aspect: există sau nu există Covid-19??? Pentru că, dacă nu există acest virus, toată dezbaterea nu are niciun sens, iar ceea ce spun medicii despre tratamentul cu ivermectină sunt minciuni gogonate!

Această tehnică de manipulare din arsenalul artei negre a mistificării realității este veche de mii de ani și am aflat prima oară de ea dintr-o carte de Ninjutsu. Acceptând ideea că ivermectina tratează cazurile de SARS CoV-2, admiți automat că virusul există și are nevoie de un tratatment special, diferit de cel clasic folosit pentru răceală și gripă. Și asta este exact ce vor manipulatorii. Din păcate mulți oameni creduli și cu gândire limitată participă la acest joc și răspândesc benevol aceste informații mincinoase.

O altă manipulare este cea cu ”tabăra cealaltă”, a medicilor ”independenți” care demască plandemia și spun ”adevărul” despre Covid. Un astfel de medic foarte mediatizat pe Internet este Rashid Buttar, care este și un mare admirator al lui Trump, iar noi îl avem pe profesorul Vasile Astărăstoae, care nu știu dacă ceea ce declară este din reavoință, teamă sau lipsă de informare. Acești medici sunt foarte vehemenți în contestarea restricțiilor și măsurilor de ”prevenție”, vin cu explicații științifice prin care arată că masca nu te protejează, dar în schimb îți afectează sănătatea, demonstrează că vaccinul este nociv, te sfătuiesc să îți clătești gura cu apă oxigenată, să iei vitamina C și Zinc etc. Dar, în același timp, spun că virusul există, că a fost creat în laborator, dar nu este mai periculos decât o răceală. Întreb și eu ca nespecialist, dar cu o gândire critică fermă: dacă Covid-19 nu este mai periculos decât coronavirusul gripei sezoniere, nu este mai contagios decât coronavirusul gripei sezoniere, nu generează simptome diferite de gripa sezonieră și răceală, atunci CUM NE DĂM SEAMA CĂ ESTE ALTCEVA DECÂT GRIPA SEZONIERĂ??? Cu ce este mai special față de ceilalți viruși nenumiți și care suferă mutații an de an? De ce poartă o denumire bombastică, de unde știm că vine din China, de ce trebuie să ne temem la modul isteric de el, de ce trebuie să ne vaccinăm și de ce trebuie luate măsuri de prevenție și restricții care nu s-au mai luat de la începutul medicinei moderne și până azi???

Miza cea mare este să acceptăm că acest virus fictiv există și reprezintă un pericol major. Pentru că, dacă acceptăm acest lucru, manipulatorii profesioniști își pot țese plasa de minciuni în jurul acestei idei și nu mai putem ieși din capcana mistificărilor, a psihozei colective și a realității paralele pe care ei o fabrică.

8 păreri la “Manipularea perfidă cu Ivermectina și medicii anti-sistem

  1. Aleks

    Felicitări pentru articol!
    Mulți idioți cred că guvernul nu le permite să înghite medicamente aiurea fără să se întrebe dacă ești sănătos pentru ce să înghiți medicamente? E clar că totul e propagandă și mistificarea realității. Evident că covrig nu există. De la bun început s-a mințit cu cifrele.

  2. Stela

    Da, și eu am zis la fel. Întâi cu hidroxiclorochina, medicamentul minune care vindecă, apoi Remdesevir, anticorpii nu știu cum, plasmă, toate aceași promisiune. Apoi Ivermectina și ceva tratament minune din Israel care vindecă în trei zile. S-a discutat, dezbătut,apoi abandonat și situația a rămas la fel.
    La fel se pune și întrebarea, dacă virusul e fabricat în laborator, cum de mortalitatea e așa scăzută, majoritatea sunt asimtomatici și cei care totuși mor sunt în vârstă și cu multe alte boli.
    Dintre toți cunoscuții mei care au fost testați și au ieșit pozitiv (cred că vreo 30) majoritatea au fost asimptomatici și câțiva au avut o formă ușoară de răceală comună (inclusiv oameni foarte în vârstă și cu probleme de sănătate – pneumonii, silicoză, operații la inimă, diabet). La fel și la angajații de la compania unde lucrează soțul meu. Sute de testați pozitiv, aproape toți asimptomatici și câțiva cu forme de răceală comună. Doar unul singur care a avut în trecut și un stop cardiorespirator și a fost în comă, a ajuns la spital acuzând ușoare probleme de respirație, acolo a fost pus pe ventilație mecanică si după vreo trei zile a decedat.
    De asemenea asistenta medicului meu de familie a zis că până acum nu a avut niciun caz cu formă gravă, din sute de testați pozitiv, la majoritatea simptomele au fost chiar mai ușoare decât la o răceală, dar în schimb mulți au făcut atac de panică cu dificultăți în respirație. Mi-a zis că ea nu se vaccinează deoarece nu are încredere și va fi ca la gripa sezonieră, vaccinare frecventă.
    Nu înțeleg cum mai poate crede cineva.

  3. Aurion

    La mascarada asta declarată pandemie, am un răspuns sub formă de definiție.
    ,, Un paradox al logicii. Să fii infectat cu un virus mortal, dar să fii asimptomatic! ”
    Cât poți fii asimptomatic? O zi, două, trei…?
    Este ca și cum zece persoane ar consuma ciuperci otrăvitoare. Unii pot muri, dar și cei mai rezistenți care vor scăpa, tot vor avea simptome.
    In plus am rude de 81 de ani, soț și soție, care au fost diagnosticați cu așa zisul COVID și izolați la domiciliu timp de două săptămâni. Nu au mai fost luați cu izoleta, intubați, etc. Simptomele pe care mi le-au descris, au fost doar tuse și pierderea de gust și miros, simptome frecvente la gripa sezonieră.

  4. ANDA

    Buna ziua! Chiar imi doream pe cineva deschis si care sa spuna lucrurilor pe nume. Oamenii dorm si multi chiar nu vor sa vada adevarul. Venim pe lume cu misiunile noastre pe care deja le-am ales , poate una din misiunile noastre era sa deschidem ochii oamenilor, sa se trezeasca la realitate. Te-am descoperit de putin timp si esti extraordinar. Felicitari !Nu esti singur ,suntem multi care gandim si rezonam cu tine. Multumesc pentru toate informatiile pe care le transmiti!

  5. Dan Tănăsescu Post author

    @ANDA: Nu știu cât de extraordinar sunt, dar realitatea e că acest blog are foarte puțini cititori și nici acești cititori nu distribuie articolele. Degeaba ești extraordinar dacă nu ești și popular!

  6. Xaeus

    Orice antiviral va functiona intr-o oarecare masura, inclusiv arbidolul, cel cu care Becali a tratat mai multi decat spitale intregi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge