UE va lua europenilor dreptul la viață

By | 24 septembrie, 2021
Distribuie prietenilor!

Prezentăm o dezvăluire de o importanță excepțională făcută de europarlamentarul Chris Terheș – despre intenția progresiștilor neomarxiști de a lua europenilor – deci și românilor – cel mai important drept: la viață.

Chris Terheș arată chiar „pașii urmați de neomarxiști”, în acest sens, nu numai la nivel european, ci și în România, prin PNL și USR.

Europarlamentarul denunță modul în care, „fel și fel de inițiative legislative efectiv îi deposedează pe oameni de drepturi și libertăți fundamentale, transformându-i în sclavi și iobagi fără drepturi și libertăți, ce sunt buni pentru Stat sau corporații doar atâta vreme cât muncesc și plătesc taxe”.

Iar creșterea vârstei de pensionare sau a prețurilor face parte din acest plan, arată Terheș, pentru că „îi va face pe oameni să muncească mai mult”.

În acest sens, problema apare la cei care ajung la o vârstă și „nu doar ca nu mai produc pentru stat și corporații, dar devin o cheltuială/povară pentru stat sau companiile de asigurări”.

Ei bine, rezolvarea este de un cinism absolut: „Vor fi ajutați să se sinucidă sau să fie omorâți prin eutanasiere”, arată Chris Terheș.

Europarlamentarul atrage atenția că asemenea tendințe promovate azi se regăsesc în perioada terorii marxiste și fasciste din secolul XX.

„Diferența acum e că se acționează pas cu pas în timp, și nu dintr-o dată, ca înainte”, scrie Chris Terheș, dând exemplu de câțiva pași din ultima perioadă:

PASUL 1. „Prin certificatul digital și condiționarea exercitării libertății de circulație de vaccin li s-a luat oamenilor dreptul de a dispune asupra propriului lor corp”. Mai exact, tratatele și convențiile internaționale de după al Doilea Război Mondial garantează tuturor oamenilor dreptul absolut asupra propriului corp și dreptul la integritatea corporală, la fel se arată în Declarația Universală a Drepturilor Omului, Convenția de la Oviedo și altele.

Toate acestea au fost emise pentru a se evita ceea ce s-a petrecut în al Doilea Război Mondial, „când naziștii au făcut efectiv teste medicale pe cei închiși în lagăre”, scrie Terheș.

„Nimeni din afara ta nu poate decide ce să ingerezi sau cu ce să fii injectat, dacă tu nu vrei să o faci”, explică Terheș, care subliniază că „statele care au ratificat aceste documente s-au obligat să garanteze pozitiv acest drept fundamental al omului”.

Ori, europarlamentarul arată că odată cu aprobarea de către instituțiile europene a Regulamentului privind certificatul verde digital și, implicit, condiționarea exercitării libertății de circulație de vaccin, „s-a ajuns în Europa, azi, ca oamenii, pe baza votului unei majorități politice vremelnice, să nu mai poată dispune absolut asupra propriului lor corp”.

Altfel spus, acest „Prim pas” este, în Europa, „fără precedent de la naziști până în prezent”.

PASUL 2: „Prin Raportul Matic, dreptul la viață a devenit un drept relativ, având prioritate dreptul altuia de a alege să ia viața unei alte persoane”. Concret, prin Raportul Matic se ajunge la concluzia că „avortul e un drept fundamental al omului”, ori asta înseamnă „a răsturna piramida valorilor drepturilor și libertăților fundamentale, a cărei bază stă pe dreptul la viață”, scrie Terheș.

„Doar un om viu are drepturi și libertăți fundamentale, pentru că doar el are și capacitate de folosință, adică aptitudinea de a avea drepturi și obligații”, subliniază Terheș, punctând – „Un om mort nu are nici drepturi și nici obligații”.

Concluzia – prin cel de-al doilea „Pas”, după ce s-a creat „precedentul ca, în urma unui vot politic, oamenii nu mai pot ei înșiși dispune cum doresc asupra propriului lor corp, acum, tot prin vot politic, s-a decis ca dreptul de a alege al cuiva să ia viața unei alte persoane are întâietate în fața dreptului persoanei din urmă de a trăi”.

PASUL 3: „Legalizarea peste tot a eutanasiei și sinuciderii asistate”. Chris Terheș oferă mai întâi definițiile celor două noțiuni: „Sinuciderea asistată este procedeul prin care o persoană este ajutată să se sinucidă”, iar „eutanasia este procedura prin care viața unei persoane este curmată în urma dorinței persoanei eutanasiate sau a deciziilor altor persoane (judecători, doctori, familie etc.)”.

De fapt, Chris Terheș arată că posibilitatea legală de a curma o viață s-a introdus inițial „sub pretextul „salvării” omului de suferința sa, dacă nu mai avea posibilitatea de vindecare”.

„Odată creată posibilitatea, aceasta s-a extins și se tot extinde și la alte situații, în timp ce condițiile scad”, punctează europarlamentarul.

Atenție la „evoluția” condițiilor pentru luarea vieții: „De la cei suferinzi fără posibilitatea de vindecare s-a mers la cei suferinzi, apoi la cei mai săraci, care nu mai au bani de tratament medical, apoi la cei bătrâni”.

„Toate datele statistice arată că cea mai mare cheltuială a statului și a firmelor de asigurări de sănătate este cu cei bătrâni (deoarece aceștia consumă resurse dar nu mai produc), prin urmare sunt tot mai multe cazuri de curmări de vieți pe motiv că persoanele respective sunt o povară”, scrie Terheș.

Europarlamentarul dă exemplul concret al Olandei, unde se poate vedea „o astfel de extindere a eutanasiei și sinuciderii asistate la tot mai multe cazuri”.

– Olanda a fost prima țară care a introdus în lege eutanasia și sinuciderea asistată în 2001, care au intrat în efect în 2002, inițial condițiile fiind „foarte stricte, doar la cazurile de suferinzi fără posibilitatea de vindecare”.

– în 2016, 4% din cazurile de deces din Olanda erau în urma eutanasiei și/sau sinuciderii asistate.

– în octombrie 2016, într-o scrisoare adresată Parlamentului, ministrul Sănătății olandez a cerut ca „situațiile în care să se facă eutanasie sau sinucidere asistată să se extindă și la cei care consideră că „și-au împlinit viața”.

– în 2020, un deputat olandez a depus un proiect de lege prin care „să se permită eutanasierea sau sinuciderea asistată a celor care consideră că „și-au împlinit viața”.

– în 2020 guvernul olandez a mers mai departe, susținând eutanasierea și a copiilor sub 12 ani.

Deci, o succesiune de modificări ale condițiilor de curmare a vieții care arată, concret că, odată precedentul creat prin PASUL 1 și PASUL 2, „direcția promovată de neomarxiști de susținere a eutanasiei și sinuciderii asistate, cum vedem că se întâmplă în Olanda, se va impune și la nivelul Uniunii Europene”.

„Având deja precedentul creat, de a nu mai putea dispune asupra propriului tău corp, se va ajunge să nu mai poți dispune nici asupra propriei vieți”, este cea mai importantă concluzie a dezvăluirii lui Chris Terheș.

Și atenție – dacă are cineva impresia că Terheș exagerează, atunci să afle că în Parlamentul European a fost respins prin vot „un amendament privind protejarea vieții până la moartea naturală” și, atenție – a fost respins „inclusiv cu votul multor români”!

În aceste condiții, Chris Terheș consideră că singura soluție este „să votați partide care promovează valorile creștine și socotesc viața ca cel mai mare dar dat de Dumnezeu”.

Sursa

O părere la “UE va lua europenilor dreptul la viață

  1. Xaeus

    Lucrurile stau foarte simplu: lupti sau iti pierzi drepturile. Si mi se pare normal si corect. Atata timp cat lumea sta degeaba si nu misca un deget, va pierde incet, incet, TOT.

    Din nefericire am cam trecut de punctul in care se putea face o revolta sau ceva mai semnificativ. Acum nu mai este posibil deoarece, asa cum am mai explicat, ocupantul controleaza tot: forte de opresiune, banii, „legea”, „economia”, etc.

    Ca sa se schimbe ceva se va putea doar incepand concomitent atat din top cat si de la nivelul de organizare cel mai mic posibil (de vecini spre exemplu), Atfel nu se va putea readuce la realitate nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge