Problema reală este poluarea

By | 26 noiembrie, 2021
Distribuie prietenilor!

Cred că cea mai serioasă problemă de sănătate publică la ora actuală în lume este poluarea, nu viruși imaginari și pandemii scoase din pix. Și când spun poluare nu mă refer la propaganda jegoasă a globaliștilor cu dioxidul de carbon. CO2 este un gaz indispensabil vieții, este hrana plantelor și cu cât mai multă hrană pentru plante, cu atât mai multă hrană pentru animale și om. Deci este de dorit să avem cât mai mult CO2, orice restricții în ceea ce privește acest gaz însemnând restricții și costuri suplimentare pentru viață.

Când spun poluare mă refer la poluarea provocată de industria petrochimică, industria farmaceutică, cosmetică, alimentară etc. Este vorba de milioane de tone de otrăvuri care otrăvesc mediul în fiecare clipă și despre care Oligarhia Bancaro-Corporatistă intens preocupată de ”salvarea planetei” nu scoate o vorbă.

Să luăm de exemplu Bucureștiul despre care se spune că, deși este foarte bine vaccinat are totuși un mare număr de ”infectări” cu Covid. De la începutul plandemiei și până acum s-au dat vreo 2 – 3 alarme de poluare atmosferică cu mult peste limita admisă. Pe lângă poluarea cauzată de traficul auto o problemă chiar mai serioasă este poluarea generată de arderile ilegale de deșeuri de la marginea orașului. Prin arderea cauciucului și materialelor plastice se degajă în atmosferă multe noxe printre cele mai periculoase fiind cianurile și dioxina. Nu e de mirare deci că bucureștenii au probleme pulmonare și respiratorii!

Cred că vă amintiți de incendiul de la Colectiv din 2015, unde s-a constatat că victimele aveau plămânii distruși de la cianurile și gazele toxice generate de arderea materialului fonoizolant. Se pare că și în Wuhan, epicentrul falsei pandemii, locuitorii aveau o problemă similară cu poluarea. Chiar înainte de izbucnirea isteriei, avuseseră loc proteste ample împotriva deschiderii în zonă a unor centre de ardere a deșeurilor care afectau grav starea de sănătate a populației. La fel și în nordul Italiei, populația era de multă vreme afectată de poluarea masivă din zonă care genera probleme respiratorii localnicilor. Dar e mai ușor să dai vina pe un virus imaginar, decât să recunoști că industrializarea masivă, fără grijă și responsabilitate față de mediu este cauza reală a problemelor de sănătate ale populației.

Pentru că am amintit de dioxină, ca să ne dăm seama ce ravagii și daune ireversibile poate provoca această otravă organismului uman, este interesant să ne amintim de cazul fostului președinte al Ucrainei, Viktor Iușcenko, otrăvit cu dioxină în 2004 cel mai probabil de anumite servicii secrete. Acestuia i s-a introdus în supă servită la un dineu o cantitate infimă de dioxină, dar rezultatele au fost devastatoare.

Viktor Iușcenko otrăvit cu dioxină

Viktor Iușcenko fost președinte al Ucrainei

Noi cei care trăim în mediul actual, super industrializat și modern, suntem asaltați de tot felul de astfel de toxine, fie prin aer, prin apa pe care o bem, alimentele procesate pe care le consumăm, chiar și hainele pe care le îmbrăcăm conțin substanțe toxice. La acestea se mai adaugă și poluarea electromagnetică, generată de comunicațiile mobile, televiziuni, hot-spoturi Wi-Fi etc. care a crescut exponențial în ultimul timp. Aceștia sunt factorii principali ai deteriorării stării de sănătate a populației, nu virușii imaginari. Otrăvurile pe care le înghițim, hrana proastă, stresul, sărăcia, acestea aduc oamenii la ATI, nu Covid și variantele închipuite ale acestuia. Acum, la toxinele care ne scurtează viața, putem adăuga și vaccinurile experimentale pe care suntem obligați să le facem și care se pare că deja au ucis mai multe persoane în cele câteva luni de campanie de vaccinare, decât au murit din cauza virusului imaginar, tratat de ”eroii din linia întâi” cu oxigen industrial, sedative și protocoale OMS.

2 păreri la “Problema reală este poluarea

  1. Xaeus

    Cea mai grava problema este poluarea. Cea informationala. Ia sa oprim toti TV-urile sa vedeti atunci cum se schimba instantaneu totul.

  2. NewIT

    Este îngrijorător faptul că poluarea este o problemă serioasă și nu primește atenția necesară în discursul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge