Problema omenirii este capitalismul

By | 10 februarie, 2020

Voi încerca să fiu cât mai scurt şi concis, fără prea multe explicaţii, pentru a nu-i deruta pe cei mai înceţi la minte.

Problema cea mai gravă a omenirii nu este întruchipată de George Soroş, neomarxişti, progresişti şi globalişti. Cea mai mare ameninţare la adresa siguranţei cetăţeanului nu este reprezentată de terorism, musulmani sau imigranţi. Cele mai mari probleme de rezolvat ale umanităţii nu sunt încălzirea globală, emisiile de dioxid de carbon, suprapopularea, viruşii de tot felul sau epuizarea petrolului. Nu trebuie să ne temem şi să ne isterizăm din cauza vaccinării obligatorii, a implanturilor cu cip şi a venirii Antihristului. Toate acestea sunt manipulări, diversiuni, nutreţ pentru cretini şi au rolul de a ţine populaţia ocupată, speriată şi departe de adevăratele probleme ale omenirii şi cauzele lor. Problema reală a omenirii este capitalismul şi cele două instrumente ajutătoare ale sale, liberalismul şi „democraţia.”

Capitalismul generează exploatare şi uriaşe inegalităţi între bogaţi şi săraci, nu socialismul şi comunismul.

Capitalismul a generat şi continuă să genereze războaie de ocupaţie şi exterminare a multor popoare şi civilizaţii.

Capitalismul duce la degradarea şi distrugerea accelerată a mediului, nu socialismul şi comunismul.

Capitalismul duce la risipă şi epuizarea rapidă a resurselor naturale.

Capitalismul, prin revoluţia industrială, a distrus familia, comunităţile naturale umane, tradiţiile şi religia. Şi asta în mod natural, nu prin forţă şi propagandă aşa cum încearcă neomarxiştii.

Nu satana vrea să vă implanteze cipuri, să vă otrăvească cu chimicale şi să vă vaccineze obligatoriu, ci bancherii şi oligarhii lacomi şi degeneraţi.

Aşa că, scoateţi-vă mintea de pe pilot automat, ieşiţi din hipnoza colectivă în care vă ţine propaganda şi începeţi să gândiţi!

2 păreri la “Problema omenirii este capitalismul

 1. Xaeus

  „Nu satana vrea să vă implanteze cipuri, să vă otrăvească cu chimicale şi să vă vaccineze obligatoriu, ci bancherii şi oligarhii lacomi şi degeneraţi.”
  Corect, pai nu mai controlezi sclavul cu lantul, ca pe vremuri, ci il controlezi cu CIP…doar ne-am modernizat.

  Cu privire la capigtalism , da, ala e de vina, dar vine la pachet cu adevaratul Comunism.
  Cea mai comunista tara de pe Planeta acum e SUA !

  Nu confundati Socialismul cu Comunismul. In Romania am avut Socialism. Acum, marile tari sunt conduse in sistem Comunist, care foloseste Capigtalismul pentru as-i insusi tot.

  Daca mai adaugam si termenul Democratie in mix, deja va fi si mai in ceata lumea. Democratie nu a existat efectiv niciodata niciunde (nici macar acolo unde s-a inventat, acolo conducand oligarhii). Democratia a ramas la nivel ‘demo’ adica demonstrativ. Adica va aratam ceva frumos si functional dupa care in practica e de fapt urat si nefunctional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge