În atenţia ecologiştilor spălaţi pe creier

By | 16 aprilie, 2010
Distribuie prietenilor!

Pentru toţi hipstării cu pălărie, fular şi pantaloni în carouri, care vor „mai mult verde”, sunt atei şi se ard la spavarache. Ia citiţi voi aici:

Reprezentanţi ai ministerului Economiei vorbesc de un şoc al preţurilor în 2013. Scumpirea va fi provocată de dispariţia subvenţiilor pentru cărbune, la care se adaugă preţul plătit de producători pentru emisiile de dioxid de carbon. Situaţia va fi mai dificilă în România faţă de alte state ale Uniunii Europene care se vor supune aceloraşi reguli deoarece la noi cărbunele este materia primă din care se produce 40% din electricitate.

Sursa: Realitatea

Vedeţi maimuţoilor că nu despre salvarea planetei e vorba??? Planeta nu are nevoie să fie salvată, pentru că ea nu suferă de nimic. În schimb locuitorii ei suferă de prostie! Aţi fost spălaţi pe creier chiar de ăia care poluează şi de ăia care vor scumpi tot ce are legătură cu carbonul.

În primul rând trebuie să ştiţi un lucru fundamental: CO2-UL NU ESTE POLUANT!!! CO2-ul este un gaz natural inofensiv, care pentru plante înseamnă acelaşi lucru ca şi oxigenul pentru animale. Metalele grele, cianurile, nitriţii, gazele de eşapament , (fără CO2) dioxina, ăştia sunt poluanţi! Dar de ăştia nu vorbeşte nimeni, pentru că nu are interesul! Sau e prost şi ignorant! Iar chestia cu încălzirea globală este o minciună gogonată! NU EXISTĂ NICI O DOVADĂ ŞTIINŢIFICĂ LA BAZA ACESTEI PSEUDO-TEORII!!!

Propaganda făcută în jurul emisiilor de CO2 este finanţată şi susţinută tocmai de cei care câştigă enorm de pe urma produselor pe bază de carbon (în special combustibili), pentru a-şi scumpi şi mai mult produsele şi a le transforma în marfă de lux. Carbonul fiind la baza vieţii pe planetă, odată cu introducerea „taxei pe carbon” se va introduce practic taxa pe viaţa terestră. Veţi plăti şi aerul pe care îl respiraţi caraghioşilor!

bullshit ecologism

O părere la “În atenţia ecologiştilor spălaţi pe creier

  1. Pingback: Tweets that mention In atenţia ecologistilor spalati pe creier | Dan Tănăsescu -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge