Fumigena zilei – Sorin Ovidiu Vântu reţinut de procurori

By | 9 septembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Procurorii au emis mandat de reţinere pentru 24 de ore pentru omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. SOV este acuzat că a favorizat fuga din ţară a lui Nicolae Popa, fost director Gelsor. În acest moment, Vîntu se află în arestul Poliţiei Capitalei. Tot astăzi, poliţiştii şi procurorii au percheziţionat locuinţele lui SOV, Liviu Luca, Alex Stoian şi Ovidiu Ţurcan, în dosarul privind fuga lui Nicolae Popa.

Sursa: Realitatea.net

S-a lansat cumva grila de toamnă la Băsescu TV???

4 păreri la “Fumigena zilei – Sorin Ovidiu Vântu reţinut de procurori

  1. rusu

    Salarii neplatite la realitatea. Minciuna si manipulare pentru PSD. Scandalul FMI. E bine de stiut ca macar acum Vantu are o sansa sa infunde puscaria.

  2. Dan Lee Post author

    Scandalul FMI, sau FNI? 😆
    Parcă văd că peste câteva săptămâni Vântu e liber şi bine mersi!

  3. Pingback: Fumigena zilei – Sorin Ovidiu Vântu reţinut de procurori - Ziarul toateBlogurile.ro

  4. cumnatu'

    mai mult praf in ochi decat arestarea televizata a lui vantu nu se putea, scenaristul fredy dansatorul crede ca o perioada lumea nu o sa se mai gandeasca la noul guvern si la toate rahaturile de masuri care sigur o sa vina.romani fiti cu ochii in patru ca in momentele astea ni se pregateste ceva.personal cred ca fredy a dat-o la pace cu vantu,ca si cu domnu dan salvatorul poporului numai ca acum este altul interesul,bineinteles interesul national

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge