O bucată de Ardeal pentru Nicolas Cage

By | 14 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Nicolae Colivie alias Nicolas Cage, actorul american de origine incertă, este în România pentru filmările părţii a doua de la “Ghost Rider”. Vinerea trecută a vizitat Clujul şi a văzut “Pădurea bântuită”. Aşa că s-a “îndrăgostit”, ca mai toţi străinii, de plaiurile româneşti şi s-a hotărât să cumpere o bucată de pământ în zonă.

nicholas cage

Sursa foto

Am văzut la televizor scena cu actorul înconjurat de localnici, care se înghesuiau în jurul lui ca o ceată de africani înfometaţi în jurul camionului cu ajutoare umanitare. Nea Nicu Colivie făcea fotografii de zor şi cineva din mulţime l-a întrebat ce are de gând, la care el a răspuns că îl interesează ceva teren pe acolo. Am citit cu dezgust entuziasmul de pe feţele celor prezenţi acolo: “Uau, Nicolas Cage cumpără pământ la noi, în Cluj!!! Uau, nu se poate!!!”

Mi-am adus aminte imediat de reclama imbecilă în care doi ardeleni neaoşi se pregăteau să ofere “o bucată de Ardeal” câştigătorului promoţiei la pateul de ficat “Ardealul”. Păi bine măi lobotomizaţilor, strămoşii voştri au pătimit, şi-au vărsat sângele, şi-au dat şi viaţa pentru a păstra acest pământ şi voi vă bucuraţi că-l vindeţi ca pe pateu???

5 păreri la “O bucată de Ardeal pentru Nicolas Cage

  1. Pingback: O bucată de Ardeal pentru Nicolas Cage - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge