Întrebări ciudate şi la formularul pentru ajutorul la încălzire

By | 22 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Dacă credeaţi că numai la recensământ chestionarele au tot felul de întrebări inoportune şi indiscrete, aflaţi că şi noile formulare pentru obţinerea ajutorului la încălzire au o serie de întrebări de acest gen, care în varianta veche, din anii anteriori, nu existau.

Dacă în anii trecuţi întrebările se rezumau la datele personale, numărul celor care împart locuinţa şi venitul pe membru de familie, date absolut necesare pentru stabilirea cuantumului ajutorului pentru încălzire, acum apar o serie de noi întrebări care se referă la cetăţenie, starea civilă (tipul relaţiei), dacă solicitantul are locuinţă în afara ţării, sau dacă a locuit în afara ţării în ultimii 2 ani, ce studii are solicitantul, situaţia profesională, dacă a lucrat în afara ţării în ultimii 2 ani etc.

formular cerere ajutor incalzire

Daţi click pe imagine pentru mărire!

Comparând aceste întrebări cu cele din chestionarele pentru recensământ, putem bănui lucrurile de care sunt foarte tare interesaţi cei de la putere: câţi români lucrează sau au lucrat în străinătate şi cam ce venituri ar mai putea deţine aceştia şi românii în general.

Nu mai spun la ce cred vor folosi aceste informaţii, ca să nu fiu acuzat din nou că sunt paranoic şi obsedat de teoriile conspiraţiei. 🙂

Puteţi descărca de aici formularul pentru obţinerea ajutorului la încălzire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge