Getaaa, mi-ai stricat chiuvetaaa!

By | 26 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Azi aveam gânduri mari. Voiam să scriu pe blog tot felul de chestii elaborate, care necesită un efort intelectual deosebit, dar mai multe evenimente neprevăzute au făcut ca planul meu să fie compromis.

Nu este vorba doar de faptul că ţiganul nesimţit şi obraznic de deasupra m-a terorizat toată ziua cu muzica lui infectă, dată la maxim, dar am avut şi o mică aventură cu chiuveta de la bucătărie, care încă de aseară a ţinut să mă asigure că este cât se poate de înfundată.

Şmecheria cu Mr. Muscolo nu a mai mers ca altădată. Aşa că, azi dimineaţă, m-am găsit pus în situaţia de a avea o chiuvetă plină cu apă murdară în care erau dizolvate câteva zeci de grame de sodă caustică. În caz că nu ştiţi, „desfundătorul” Mr. Muscolo (sau Mr. Muscle), tocmai din asta e făcut: din granule de sodă caustică!

Prin urmare, a trebuit să aplic măsuri mai dure… Am golit apa din chiuvetă cu un recipient improvizat dintr-un PET tăiat în două şi pentru că nu am mănuşi de cauciuc, m-am ars puţin pe la mâini. Pe urmă am demontat sifonul – care de fapt este doar un furtun de plastic legat direct la ţeava de scurgere – şi m-am dus cu dânsul la baie, să-l curăţ.

După ce am scos din el o mizerie neagră ca smoala şi mirosind de ziceai că e adusă din fundul iadului, am constatat că apa tot nu se scurge, pentru că furtunul era înfundat cu ceva pietrificat care semăna cu calcarul. Nu ştiu dacă era de la praful de curăţat, de la apa dură, sau chiar de la Mr. Muscolo, dar materialul era destul de tare şi cum furtunul este cotit şi cam lung, nu prea puteam să îi vin de hac.

Cu puţină improvizaţie şi răbdare, în aproximativ o jumătate de oră am reuşit să-l curăţ (nu cu laxative) şi să-l fac frumos, după care am montat toată instalaţia la loc şi am făcut proba. Mai bine de atât nici nu se putea! 🙂 Apoi am curăţat baia, care arăta ca în filmele de groază şi mi-am continuat programul zilei.

Problema este că am pierdut mult timp şi toată această operaţiune mi-a consumat o mare cantitate de energie (psihică), aşa că am renunţat la subiectele complexe şi elevate pe ziua de azi. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge