Psihoza nucleară

By | 12 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

Experţii de la Institutul de Fizică Nucleară au descoperit urme de iod radioactiv în apa de ploaie şi în laptele de oaie. Nu contează că nivelul de radioactivitate este cu mult sub cel maxim acceptat, deci normal, important este că se demonstrează că norul radioactiv de la Fukushima a ajuns şi în România!

Măsurătorile făcute în zona Slănic au relevat o concentraţie de iod radioactiv în apa de ploaie şi laptele de oaie mai mică decât limita maximă admisă. Oamenii de ştiinţă români spun că aceste date confirmă că efectele unui accident nuclear pot fi evidenţiate şi la disţante mai mari de 10.000 de kilometri şi că norul radioactiv provenit de la Fukushima s-a răspândit practic asupra întregii emisfere nordice.

Sursa: Realitatea.net

Deşi a trecut mai bine de o lună de la cutremurul care a produs dezastrul nuclear din Japonia şi problemele de la centralele atomice ar fi trebuit să fie deja rezolvate, presa continuă să ne toace mărunt cu ştiri despre pericolul nuclear care devine tot mai mare. Chiar azi suntem informaţi că a fost crescut nivelul de alertă de scurgeri radioactive de la 5 la 7, dezastrul nipon ajungând la nivelul celui de la Cernobîl. Asta după ce în zilele anterioare fuseseră anunţate alte două cutremure destul de puternice produse în Japonia.

Şi în acest caz lucrurile sunt cam ambigue şi miroase mult a manipulare şi propagandă.

Comisia japoneză pentru siguranţă nucleară la postul de televiziune NHK, citat de BBC News. El a precizat că este vorba de o evaluare preliminară şi va trebui confirmată de Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA).

Deci este vorba doar de o evaluare preliminară încă neconfirmată, pentru că în aceeaşi declaraţie a experţilor niponi se spune că scurgerile radioactive “reprezintă circa 10% din cât s-a scurs la Cernobîl”.

Am impresia că se încearcă cu disperare crearea unei psihoze nucleare la nivel mondial, mai ceva ca cea din timpul Războiului Rece. Iar în ceea ce priveşte România, nu înţeleg de ce este afectat doar laptele de oaie?! De ce nu şi cel de vacă, sau de capră?! Sau poate se aproprie Sfintele Paşti şi oamenii trebuie să se teamă să mai cumpere carne de miel?!!! 😆

O părere la “Psihoza nucleară

  1. Pingback: Cum să supraviețuiești unui cutremur | Despre 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge